Si mergi doar cu buletinul........si daca ai nevoie, vin si fetitele din Subotica....Dani Hentiu scrie:Nu este o vrajeala de 2 bani absolut deloc si nici nu am spus ca ar trebui sa lasati pescarii sa aibe saci de pastrare, am spus doar ca cei care au, nu inseamna ca sunt hoti. Am scris clar mai sus ca daca nu vreti sa lasati cu saci e ok, este balta dvs si va faceti singuri regulile. Am spus totodata ca facand pozele noaptea poti sa ai o calitate a imaginii mai proasta. Nu ma cunoasteti si va pronuntati agresiv in ceea ce priveste intentile mele prin postarea pozei respective, dar daca cautati mai indelung pe aceasta pagina nu o sa gasiti poze cu mine si asta nu din cauza ca nu am ci pur si simplu nu am avut motive sa le postez, am vrut doar sa va arat calitatea indoielnica a unei fotografii care insa ar fi putut iesi mult mai bine daca era facuta ziua.
PS
Modul in care tin pestele nu e cel mai ortodox imi cer scuze, nu eram grabit eram doar obosit, era la un pescuit pe o balta cu putin peste in apa, doar 10 tone pe 6 hectare si absoluti toti pestii erau ciortani de la 10kg in sussi o taxa de pescuit nesimtit de mare 50 de euro pe 4 zile si 3 nopti, conditii de tot rahatul ( pontoane, loc special sapat in mal pentru pus cortul, restaurant, dusuri, wc), ingrozitor...