legio1083 scrie:![]()
![]()
Foarte tare asta!
Pai dupa cate vad eu ,foarte bine putea oricine sa nadeasca cu orice fel de racheta le poftea inimioara, atata timp cat in ea erau boilies. Fie ele solubile sau tari, fotante sau scufundatoare , artificiale sau naturale, intregi sau sparte. Daca cineva se va lega de aspectul asta cu intregi sau sparte l-as invita sa reflecteze putina inainte de a sari la gatul meu. NU POT SA CRED ca nimeni nu a dat cu boiliesuri pe fir solubil, intregi sau sparte...asa ca atata timp cat pe aia nu i-a sanctionat nimeni nici aici nu ar trebui sa fie cineva macar apostrofat.
Pe de alta parte daca dai pe Google "racheta de nadire" apar 99% imagini cu rachete normale si doat cateva par a fi rachete speciale de boilies. Textul asa cum e scris el prezinta o situatie in care se poate folosi racheta de nadire doar pentru a arunca boiliesuri, indiferent sub ce forma sunt ele. Ca unii se incapataneaza sa nu vada lucrurile doar intr-o anumita directie asta e o alta problema, insa in cazul de fata , mie lucrurile imi sun foarte clare.
Si ca sa mai starnesc inca un scandaloi, sa aiba unii "bine pregatiti pt carpfishing dupa ani de observatii si investitii masive de peste 500 milioane " eu as fi pus in racheta si boiliesuri solubile inca neuscate, introducand pe vad practic pastura, dar care rulate fiind tot boilies se cheama.
A sanctiona nadirea cu o altfel de racheta decat cea speciala de boilies , de tip teava ( atata timp cat nu e stipulat express acest lucru ) e o gogorita la fel de mare ca si aia in care Spomb-ul ar fi o racheta "prea mare" si ca ar depasi nustiuce dimensiuni care pe nustiuunde ar fi trecute. si deaia e interzisa in CN. asadarm parerea mea este urmatoarea: Vrajealaaaaaaa !Scuzati. Am vrut sa spun "cacialma". Cand ina cacialmaua nu tine ,onorabil ar fi sa nu faci valuri si sa spui ca cineva a fost favorizat.
Dece la inceputul concursului nu a cerut nimeni o lamurire in aceasta directie? Se facea un amendament la regulament, toata lumea era deacord si informata fara drept de apel si cu asta basta. Pt ca probabil se credea ca dela limita jud Vaslui/ Neamt in sus lumea ar fi putin mai proasta si ca smekeria s-ar fi invernat in Sud...Cand probabil unii si-au vazut sperantele spulberate si au realizat ca totusi a pescui inseamna mai mult decat "valoare si dusmani" a inceput scandalul... Asta e lipsa de Fayr Play. Si cam atat. Toata analogiile astea mie imi suna a "drob de sare" si mi-as dori sa cred ca suntem cu totii oameni inteligenti si capabili sa ne asumam limitele.
Da ai dreptate . Te rog sa ne scuzi : 1 Ca am participat. 2 Ca am cazut langa echipa voastra. 3. Ca nu stim ce inseamna racheta de boillies, 4. Ca nu am nadit si noi cu S-pomb. 5. Ca existam. Ca ne exprimam. .........
Inchid aici sirul postarilor mele despre acest subiect.... pur si simplu nu ai cu cine.............