Pai cum n-ai aflat? Campioni nationali 2010 merg direct in finala.Pasa scrie:punctul 3 se califica mai departre Gabi sandu fara sa participe

Moderator: andrei vladeanu
Pai cum n-ai aflat? Campioni nationali 2010 merg direct in finala.Pasa scrie:punctul 3 se califica mai departre Gabi sandu fara sa participe
Bine ma e...................gabisandu scrie:Pai cum n-ai aflat? Campioni nationali 2010 merg direct in finala.Pasa scrie:punctul 3 se califica mai departre Gabi sandu fara sa participe
Pasa scrie:Bine ma e.........gabisandu scrie:Pai cum n-ai aflat? Campioni nationali 2010 merg direct in finala.Pasa scrie:punctul 3 se califica mai departre Gabi sandu fara sa participe
in general scriu ce gandesc, iar daca nu-ti convine, ban si gata, cat priveste apostrofarile pe care le faci, doct si trecut prin viata...vezi ca-ti mai trebuie o viata ca sa-mi spui mie ce sa vorbesc...lui cozma n-am de ce sa-i cer scuze, s-a bagat ca musca-n lapte, eu te-am intrebat pe tine si am facut-o cu o rugaminte, iar voi v-ati gasit sa faceti pe nebunii...las-o moarta, pa !Vladut Mateianu scrie:@cornel serbu
mai subtire pe site-ul asta, mai ales cand discuti cu un membru apcr.vi canu esti pe cimitir.ro in discutii cu clonele orheice si coteliceice !
![]()
Costica ai vre-o prefeninta cine sa i-ti raspunda , sau poate vorbi oricinebuhac constantin scrie:Va salut ! Doresc sa purtam discutii constructive . Eu as incepe prin a intreba cam cat costa deplasarea Lotului National la Campionatul Mondial ce se va desfasura in Italia ? Cine se pricepe sa faca un necesar si sa treaca niste sume cu aproximatie incluzand cheltuielile din FINALA .
Totalul care va reiesi sa fie impartit in mod egal la numarul celor care doresc sa organizeze etape .Sa zicem ca suma va fi 21.000
de Euro .
-APCR -sa organizeze o etapa cu cele 15 Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-Liga - sa organizeze o etapa cu cele XX Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-AVPS-urile sa organizeze o etapa cu cele YY Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-Clubul Carping nu vad din ce grupare ar putea face parte daca nu adera la APCR ori Liga .
-Toate doritoarele de organizare sa depuna suma de XXX care ii revine pana in data de 06 ianuarie 2011 .
- Balta pentru finala trebuie sa semene cu cea din Italia .
Nea Costica,buhac constantin scrie:Va salut ! Doresc sa purtam discutii constructive . Eu as incepe prin a intreba cam cat costa deplasarea Lotului National la Campionatul Mondial ce se va desfasura in Italia ? Cine se pricepe sa faca un necesar si sa treaca niste sume cu aproximatie incluzand cheltuielile din FINALA .
Totalul care va reiesi sa fie impartit in mod egal la numarul celor care doresc sa organizeze etape .Sa zicem ca suma va fi 21.000
de Euro .
-APCR -sa organizeze o etapa cu cele 15 Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-Liga - sa organizeze o etapa cu cele XX Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-AVPS-urile sa organizeze o etapa cu cele YY Cluburi membre si sa vina cu primele doua in finala .
-Clubul Carping nu vad din ce grupare ar putea face parte daca nu adera la APCR ori Liga .
-Toate doritoarele de organizare sa depuna suma de XXX care ii revine pana in data de 06 ianuarie 2011 .
Costica, se pare ca nu ai inteles. Exista un proiect votat de catre APCR, organizatorul CN pana cel putin in 2014 cand expira contractul. Cealalta varianta propusa in cadrul sedintei a fost ca APCR sa organizeze singura cele 3 manse. In urma votului am hotarat sa aratam deschidere si sa incercam sa organizam impreuna acest CN.buhac constantin scrie:Va salut ! Doresc sa purtam discutii constructive . Eu as incepe prin a intreba cam cat costa deplasarea Lotului National la Campionatul Mondial ce se va desfasura in Italia ? Cine se pricepe sa faca un necesar si sa treaca niste sume cu aproximatie incluzand cheltuielile din FINALA .
de Euro .