buhac constantin scrie:Vladut
Eu nu contest [ deocamdata ] dreptul APCR-ului de a organiza Campionatul National in urmatorii ani .
Noi aici discutam despre CALIFICARI pentru participarea la Campionatul Mondial .
Dar nici nu imi place cand arati singura solutie la care [ deocamdata ] ma mai gandesc .
Daca APCR si AGVPS recunoaste ca in pescuit la ora actuala [ deocamdata ] exista 3 grupari si da posibilitatea tuturor democratic sa organizeze cate o etapa atunci sa cheme reprezentanti de la fiecare grupare si sa luam o hotarare .
Tu AICI spui foarte frumos ce sa discutat la Adunarea Generala APCR si propunerea dumneavoastra agreata de AGVPS .
Dupa ce vor avea intalniri cu AGVPS, Liga si AVPS-urile separat fiecare vom putea sta de vorba .Carpngul vor avea si ei ceva de spus.Dar pana atunci mai avem un PIC.
Eu sunt curios pe ce balta se va organiza prima etapa si cine va fi organizatorul cand se vor alinia la start 15 loturi APCR,10 loturi de la Liga ,6 AVPS-uri si Carping.
Costica, esti in bezna. Acum ceva vreme recunosteai cinstit ca tu esti turist pe balti, avand oameni care pescuiesc ptr tine. Acum vad ca ai si valente organizatorice, cred ca in curand o sa vrei sa fi si presedinte AGVPS (mai intai presedinte APCR, ca asa e cursul...

)
Si , ca sa intelegi, liga nu numai ca nu strange 10 loturi, dar sa zica mersi daca combina 3-4 loturi.....
iar la asociatii AGVPS trece si carpingul, a depus cerere de aderare la AGVPS...... deci inca 3 loturi.....
nu e rau, felicitari conducatorilor iubiti care stiu sa-si apropie oamenii !