Moderator: andrei vladeanu
parca puneai pariu ca nu te mai sucesti...din partea mea, ai ca si pana acum toata "increderea"andrei vladeanu scrie:ieri, intr-o discutie de consultare in vederea cn 2011 impreuna cu costica buhac (reprezentant acvila) si pasa (soimul) am retinut urmatoarea solicitare a echipei acvila.
reprezentantul aps soimul si-a dat, de asemenea, acordul.
- apcr sa organizeze toate cele 3 mansele, pe structura anuntata recent.
- taxa de participare sa fie constituita din totalul bugetului estimativ al deplasarii lotului in italia (asigurat de apcr) impartit la numarul de loturi participante.
- in acest sens, am fost solicitat sa fac public un buget estimativ
3000 e - antrenament
2000 e - avion
3500 e - echipament prezentare
1500 e - taxa cips
2000 e - transport bagaj greu
10 000 e - cazare, masa, catering, servicii
1000 e - diverse
total 23 000 euro
scuze, doar ulterior am observat ca e doar solicitarea lui costica buhac si a lui pasacornelserbu scrie:parca puneai pariu ca nu te mai sucesti...din partea mea, ai ca si pana acum toata "increderea"andrei vladeanu scrie:ieri, intr-o discutie de consultare in vederea cn 2011 impreuna cu costica buhac (reprezentant acvila) si pasa (soimul) am retinut urmatoarea solicitare a echipei acvila.
reprezentantul aps soimul si-a dat, de asemenea, acordul.
- apcr sa organizeze toate cele 3 mansele, pe structura anuntata recent.
- taxa de participare sa fie constituita din totalul bugetului estimativ al deplasarii lotului in italia (asigurat de apcr) impartit la numarul de loturi participante.
- in acest sens, am fost solicitat sa fac public un buget estimativ
3000 e - antrenament
2000 e - avion
3500 e - echipament prezentare
1500 e - taxa cips
2000 e - transport bagaj greu
10 000 e - cazare, masa, catering, servicii
1000 e - diverse
total 23 000 euro
costica, mai lasa-ma cu "Dl Cornel" ca ma obligi sa ma adresez si eu cu dl. si ne cunoastem prea bine pentru asemenea apelative...revenind putin la cele afirmate de tine, imi dau seama ca tu te sucesti dupa cum bate vantul...la intalnirea de alaltaieri, dan mitranescu spunea ca i-ai dat mana libera sa hotarasca el si pentru tine...eu ce sa mai cred ???buhac constantin scrie:Dl Cornel
Lasati pariurile la o parte si spunetiva parerea fata de BVC prezentat .
Daca avem propuneri sa spunem acum nu dupa ce ne elimina !
costica, iti doresc sa te duci cu lotul tau in italia si sa benefigiezi de 30.000 de euroi, dar e greu, tata, foarte greu de realizat si una si altabuhac constantin scrie:Doresc sa stiu de ce fonduri voi beneficia in 2011 cand voi pleca in Italia !