PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Razvan Paunoiu

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Gandim la fel omule... :wink: ...
Nu am nimic cu cei care retin si peste...si eu am retinut candva......Daca o faci respectand regulile baltii e OK.....daca nu....NU..
Cel mai greu este sa eliberezi primul crap...apoi totul vine de la sine....sunt si avantaje (nu mai miroase a peste in masina...nu ma cearta sotia sau fetita .... :) ).Cine a prins un +15 si cine e capabil sa inteleaga cat timp ii trebuie unui crap sa ajunga la greutatea aia, cine a gustat acea senzatie....e pierdut dintre "traistari"....
Colegii mei pe la servici...cand le povestesc..am fost la pescuit, am prins etc......siiiiii...nu l-ai pus pe gratar.....adica cum....i-ai dat DRUMUL.......se uita patrati la mine...Nu sunt pescari oricum...:) dar....daca ar fi..... :lol:

Asa ca...e nevoie de oameni ca noi.....

Referitor la popularile care se fac pe MV2..da sunt de acord cu tine densitatea poate e mare, dar tocmai aceasta densitate a facut ca balta asta sa fie ceea ce este astazi ...Pe mine personal ma intereseaza exemplarele mari....90% din partide le fac pentru a prinde pesti mari....uneori reusesc pe MV2 alteori nu...
Este un articol interesant in Aventuri la pescuit, numarul de luna asta....despre un pescar care a petrecut cativa ani buni incercand sa prinda un crap "Two tone" recordul Angliei (un +30 kg - )...pe un lac..de 7.5 HA - Conningbrook...in care traiau 19 crapi !!!..pe o apa cu o bogatie naturala de hrana imensa....in care crapii nu prea erau tentati de mosmonadele pescarilor..A reusit pana la urma --dupa ce i-a pus pe saltea pe ceilallti 18 si dupa ce a divortat :).... Spunea ca trebuia sa te pregatesti mental cu ideea ca s-ar putea, din momentul in care ai luat decizia sa pescuiesti acolo, sa nu mai auzi senzorii si sa nu mai vezi nicio trasatura, nu intr-o partida sau doua, ci poate niciodata :) ..Dar este altceva....o alta mentalitate pe care noi nu o avem...asa ca domnul Petcu incearca sa impace si capra si varza....si pana acum eu cred ca a reusit...
PS. CU WC-urile trebuie neaparat sa faca ceva...ca sunt niste ierburi tepoase pe dealul ala..... :lol:
Nume utilizator schimbat din Friday

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

Friday scrie:Gandim la fel omule... :wink: ...
Nu am nimic cu cei care retin si peste...si eu am retinut candva......Daca o faci respectand regulile baltii e OK.....daca nu....NU..
Cel mai greu este sa eliberezi primul crap...apoi totul vine de la sine....sunt si avantaje (nu mai miroase a peste in masina...nu ma cearta sotia sau fetita .... :) ).Cine a prins un +15 si cine e capabil sa inteleaga cat timp ii trebuie unui crap sa ajunga la greutatea aia, cine a gustat acea senzatie....e pierdut dintre "traistari"....
Colegii mei pe la servici...cand le povestesc..am fost la pescuit, am prins etc......siiiiii...nu l-ai pus pe gratar.....adica cum....i-ai dat DRUMUL.......se uita patrati la mine...Nu sunt pescari oricum...:) dar....daca ar fi..... :lol:

Asa ca...e nevoie de oameni ca noi.....

Referitor la popularile care se fac pe MV2..da sunt de acord cu tine densitatea poate e mare, dar tocmai aceasta densitate a facut ca balta asta sa fie ceea ce este astazi ...Pe mine personal ma intereseaza exemplarele mari....90% din partide le fac pentru a prinde pesti mari....uneori reusesc pe MV2 alteori nu...
Este un articol interesant in Aventuri la pescuit, numarul de luna asta....despre un pescar care a petrecut cativa ani buni incercand sa prinda un crap "Two tone" recordul Angliei (un +30 kg - )...pe un lac..de 7.5 HA - Conningbrook...in care traiau 19 crapi !!!..pe o apa cu o bogatie naturala de hrana imensa....in care crapii nu prea erau tentati de mosmonadele pescarilor..A reusit pana la urma --dupa ce i-a pus pe saltea pe ceilallti 18 si dupa ce a divortat :).... Spunea ca trebuia sa te pregatesti mental cu ideea ca s-ar putea, din momentul in care ai luat decizia sa pescuiesti acolo, sa nu mai auzi senzorii si sa nu mai vezi nicio trasatura, nu intr-o partida sau doua, ci poate niciodata :) ..Dar este altceva....o alta mentalitate pe care noi nu o avem...asa ca domnul Petcu incearca sa impace si capra si varza....si pana acum eu cred ca a reusit...
PS. CU WC-urile trebuie neaparat sa faca ceva...ca sunt niste ierburi tepoase pe dealul ala..... :lol:

"asa ca domnul Petcu incearca sa impace si capra si varza....si pana acum eu cred ca a reusit..."

Multumesc penru aprecieri!!!!

"PS. CU WC-urile trebuie neaparat sa faca ceva...ca sunt niste ierburi tepoase pe dealul ala....."

Incepind cu anul 2011,cum am mai spus vor fi instalate trei toalete ecologice!!!!! Pamintul pe care trebuiesc amplasate cele trei toalete, apartine primariei (fiind considerat izlaz comunal)!!!!! In sfirsit am obtinut aprobarea verbala de la dl Primar si sper sa nu se razgindeasca!!!!!! Fostul primar,care a fost primar de pe timpul lui ceausescu pina acum 2 ani,nu a fost de acord cu amplasarea toaletelor ecologice si de aceea nu au existat pe M.V.2 !!!!!!
Victoras Petcu

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Incepind cu anul 2011,cum am mai spus vor fi instalate trei toalete ecologice!!!!! Pamintul pe care trebuiesc amplasate cele trei toalete, apartine primariei (fiind considerat izlaz comunal)!!!!! In sfirsit am obtinut aprobarea verbala de la dl Primar si sper sa nu se razgindeasca!!!!!! Fostul primar,care a fost primar de pe timpul lui ceausescu pina acum 2 ani,nu a fost de acord cu amplasarea toaletelor ecologice si de aceea nu au existat pe M.V.2 !!!!!!

Daca omul era invatat in fundul curtii cred ca ii venea greu sa creada ca pe balta se pot crea conditii civilizate
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@ Vladut

Profesore , ma strecor si eu pe unde pot sa nu deranjez craparii , mai ales ca balta e destul de mare si pe canicula asta de acum cred ca o sa-mi fie mai usor sa linguresc sau stiucaresc.

Sunt destul de putine oricum baltile cu stiuca de prin jurul Buc. asa ca nu am prea multe variante si oricum MV2 e deja celebra printre crapari , dar din ce am auzit (si vazut) nici stiuca nu e chiar rara pe acolo si cu cateva linguri mestesugite de la nea Misu sigur dau in cateva :).

Numai bine !

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

D-le Petcu, a inghetat balta? Vrem sa venim vineri la pescuit...asa inainte de Craciun.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

maxx1979 scrie:D-le Petcu, a inghetat balta? Vrem sa venim vineri la pescuit...asa inainte de Craciun.

Sectantule vrei sa faci inaugurarea la Delkimi?
Vezi ca le-am facut manevra sa iti arate nimic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Alexandru Mihai
pescar de competitie

shimanobig scrie:
maxx1979 scrie:D-le Petcu, a inghetat balta? Vrem sa venim vineri la pescuit...asa inainte de Craciun.

Sectantule vrei sa faci inaugurarea la Delkimi?
Vezi ca le-am facut manevra sa iti arate nimic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi-am pregatit bambinele...am pus pe ele niste piulitze sa intinda firul mai bine...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anthony Hopkins

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

coane ma bag shi eu la o proba la Delkimi aia :lol: :lol: :lol:
da sa zica domnu Petcu daca putem scoate catziva mustacioshi :wink:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Din pacate MV a inghetat...am vb azi cu Dl. Petcu...asa ca la primavara mergem la pescuit.

Anthony Hopkins

Viorel Mihaiescu

Mesaj de Viorel Mihaiescu »

Va salut,

Are cineva informatii proaspete despre stratul de gheata de la Moara Vlasiei??
Se poate pescui??

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”