Nu am nimic cu cei care retin si peste...si eu am retinut candva......Daca o faci respectand regulile baltii e OK.....daca nu....NU..
Cel mai greu este sa eliberezi primul crap...apoi totul vine de la sine....sunt si avantaje (nu mai miroase a peste in masina...nu ma cearta sotia sau fetita ....

Colegii mei pe la servici...cand le povestesc..am fost la pescuit, am prins etc......siiiiii...nu l-ai pus pe gratar.....adica cum....i-ai dat DRUMUL.......se uita patrati la mine...Nu sunt pescari oricum...

Asa ca...e nevoie de oameni ca noi.....
Referitor la popularile care se fac pe MV2..da sunt de acord cu tine densitatea poate e mare, dar tocmai aceasta densitate a facut ca balta asta sa fie ceea ce este astazi ...Pe mine personal ma intereseaza exemplarele mari....90% din partide le fac pentru a prinde pesti mari....uneori reusesc pe MV2 alteori nu...
Este un articol interesant in Aventuri la pescuit, numarul de luna asta....despre un pescar care a petrecut cativa ani buni incercand sa prinda un crap "Two tone" recordul Angliei (un +30 kg - )...pe un lac..de 7.5 HA - Conningbrook...in care traiau 19 crapi !!!..pe o apa cu o bogatie naturala de hrana imensa....in care crapii nu prea erau tentati de mosmonadele pescarilor..A reusit pana la urma --dupa ce i-a pus pe saltea pe ceilallti 18 si dupa ce a divortat

PS. CU WC-urile trebuie neaparat sa faca ceva...ca sunt niste ierburi tepoase pe dealul ala.....