Astept cu nerabdare mai ales ca am sa organizez si eu editia doi la ce am inceput anul trecut dar nu stiu data ca astept concursurile organizate de Senior.
Moara,Crapmania si Trophy sunt concursuri unde nu vreau sa lipsesc ca deja este o traditie
24-27 MARTIE 2011 -CUPA PRIMAVERII-EDITIA A 5-A -MOARA VLASIEI (ORGANIZATOR VLADUT MATEIANU-VICTOR PETCU)
11-14 APRILIE 2011 - SENIOR CUP -EDITIA A 3-A -MOARA VLASIEI (ORGANIZATOR VLADUT MATEIANU-VICTOR PETCU)
11-17 APRILIE - 25.000 CUP -EDITIA A 4-A -TANCABESTI (ORGANIZATOR A.V.-VLAD PARFENE)
28 APRILIE - 1 MAI - PARTY CUP-EDITIA A 3-a - va urma si balta....
5-8 MAI - ETAPA 1 C.N. (A.P.C.R.)
16-20 MAI CRAPMANIA-EDITIA A 8-A -TANCABESTI (ORGANIZATOR VLADUT MATEIANU-VLAD PARFENE)
26-29 MAI ETAPA 2 C.N.(A.P.C.R.)
1 IUNIE -CUPA COPIILOR- SENIOR CRAP(ORGANIZATOR SENIOR CRAP)
13-16 IUNIE -CUPA SENIORILOR-EDITIA 1 -TANCABESTI (ORGANIZATOR VLADUT MATEIANU-VLAD PARFENE)
23-26 IUNIE ETAPA 3 C.N.-FINALA (A.P.C.R.)
4-10 IULIE -SENIOR TROPHY -EDITIA A 3-A -TANCABESTI (ORGANIZATOR V.M.-V.PARFENE)
Restul concursurilor vor fi postate in luna mai. Urmeaza : Cupa MV2,Open Tancabesti, Boiliesmania, Carp Show, CrapDebut MV2, Cupa Iernii MV 2, Trofeul Big Fish-Mila 23.
De asemenea, suntem in discutii cu proprietarii a 2 lacuri ptr alte 2 concursuri .....