Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
@SatanaSATANA scrie:De acord cu Dl. Constantin 100%!
Poporul roman e urmasul deportatilor romani si a femeilor dace curve!
Suntem o anomalie a civilizatiei, d-aia ne regreta toata Europa ca ne-au primit in UE!
Pana sa ajunga tiganii la Viena nu s-a uitat nimeni la bietele lebede ca la niste fripturi aburinde, mai mult de jumatate din curvele din Europa sunt romance, furam ca lesinatii din afara absolut orice, pana si hartia igienica si sapunurile din parcari, peste tot suntem priviti ca niste paria raiosi!
De ex. in Italia pe strada daca vorbesti mai tare in romaneste, aproape ca esti linsat din priviri! Si mai am multe exemple cu fapte bune de-ale conationalilor nostrii.......
Cat despre pensionari, isi merita soarta, ei au alergat la urne de la 7 dimineata sa-l voteze pe Basescu!
Ramane o enigma cum mai exista tarisoara asta, e impotriva naturii cu totul!
Am fost in Rahova prin '96...si cand am trecut strada, obisnuit ca la mine acasa, in diagonala prin fata masinilor, a oprit unu si mi-a strigat : ce bah tigane, ti-a luat mata sosea ?!Vladut Mateianu scrie:... Du-te prin Rahova si urla ca nu suntem tigani, daca iti place adrenalina....
Si crezi ca daca se sculau de la 8 si votau contracandidatul erau mai fericiti? Esti copil...SATANA scrie:Cat despre pensionari, isi merita soarta, ei au alergat la urne de la 7 dimineata sa-l voteze pe Basescu!
Si eu la fel, insa si daca mi-ar parea rau sunt constient ca era la fel pe oricine am fi votat... poate mai rau... la un moment dat am crezut ca Basescu este singurul care mai are co*ie sa se lupte cu toti sacalii... acum intr-adevar nici eu nu stiu ce sa mai cred, cert e, cum am spus mai sus... au inceput sa curga repercursiunile dupa 20 de ani de bataie de joc fata de tara asta.Vladut Mateianu scrie:din pacate si eu l-am votat pe basescu si acum imi pare rau....dar nu cred ca aveam alta solutie
Am patit si eu o faza similara la granita Austro-Ceha. Mi-au spus apoi ca pe acolo ies multe masini furate si in general cu romani la volan.stress scrie:Masina a fost controlata cap coada si actele la fel