Romania...scumpa tara !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

mariusangler
Puncte: 0

Re: Romania...scumpa tara !

Mesaj de mariusangler »

Ciuchi esti tare cu faza reconectatului.Ai cea mai mare bere virtuala :lol:
Mad carp Team

SATANA

Mesaj de SATANA »

De acord cu Dl. Constantin 100%!
Poporul roman e urmasul deportatilor romani si a femeilor dace curve!
Suntem o anomalie a civilizatiei, d-aia ne regreta toata Europa ca ne-au primit in UE!
Pana sa ajunga tiganii la Viena nu s-a uitat nimeni la bietele lebede ca la niste fripturi aburinde, mai mult de jumatate din curvele din Europa sunt romance, furam ca lesinatii din afara absolut orice, pana si hartia igienica si sapunurile din parcari, peste tot suntem priviti ca niste paria raiosi!
De ex. in Italia pe strada daca vorbesti mai tare in romaneste, aproape ca esti linsat din priviri! Si mai am multe exemple cu fapte bune de-ale conationalilor nostrii.......
Cat despre pensionari, isi merita soarta, ei au alergat la urne de la 7 dimineata sa-l voteze pe Basescu!
Ramane o enigma cum mai exista tarisoara asta, e impotriva naturii cu totul!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

din pacate si eu l-am votat pe basescu si acum imi pare rau....dar nu cred ca aveam alta solutie ! toti erau doar dupa ciolan, nimeni nu dorea binele tarii... :oops:

in rest, ce sa zic ? si mie de multe ori mi-a fost rusine pe afara ca sunt roman, si asta nu datorita sportivilor si oamenilor de cultura..... :D dar iar nu prea avem de ales ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Valdut, problema nu e ca ne este rusine ca suntem romani (ne ducem crucea mai departe si daca ne taram pe coate si genunchi)...problema e ca uite,a ajuns un roman sa ne faca tigani ! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

George, momentan inca nu suntem, dar peste 50 de ani o sa fim cotropiti ! :D Du-te prin Rahova si urla ca nu suntem tigani, daca iti place adrenalina.... :D
CS SENZOR

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

SATANA scrie:De acord cu Dl. Constantin 100%!
Poporul roman e urmasul deportatilor romani si a femeilor dace curve!
Suntem o anomalie a civilizatiei, d-aia ne regreta toata Europa ca ne-au primit in UE!
Pana sa ajunga tiganii la Viena nu s-a uitat nimeni la bietele lebede ca la niste fripturi aburinde, mai mult de jumatate din curvele din Europa sunt romance, furam ca lesinatii din afara absolut orice, pana si hartia igienica si sapunurile din parcari, peste tot suntem priviti ca niste paria raiosi!
De ex. in Italia pe strada daca vorbesti mai tare in romaneste, aproape ca esti linsat din priviri! Si mai am multe exemple cu fapte bune de-ale conationalilor nostrii.......
Cat despre pensionari, isi merita soarta, ei au alergat la urne de la 7 dimineata sa-l voteze pe Basescu!
Ramane o enigma cum mai exista tarisoara asta, e impotriva naturii cu totul!
@Satana
nu fura romanii,aici greseste toata Europa cu noi, din toti ciorditorii romani , 90 % sunt camuflati
ps:la fel am patit-o si eu in madrid intr-un magazin ,eram cu varmiu sa ne uitam la haine si vorbeam in romaneste,paznicul a plecat de la usa unde statea sa opreasca eventualii hoti daca vor sa fure ceva si statea in spatele nostru :!:

pss:acum 2 saptamani am avut un proiect la liceu,pentru cei ce dau la drept,am fost in vizita la poarta alba,o inchisoare de aici.
ne-au fost adusi 10 detinuti care au vorbit cu noi,din ei, 8 erau camuflati :!:
Nu sunt rasist,sunt doar realist.
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Remus, nu e chiar asa......80% din ciorditorii prinsi in Cora sunt romani....(sursa : paza Cora). Iar si pe afara, nu doar tiganii romani sunt hoti.....De la mine de la bloc au plecat la ciordeala in Italia si romani si tigani, stai linist.. :oops: Mai bine zici ca esti ungur cand mai mergi pe acolo ! :D
CS SENZOR

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:... Du-te prin Rahova si urla ca nu suntem tigani, daca iti place adrenalina.... :D
Am fost in Rahova prin '96...si cand am trecut strada, obisnuit ca la mine acasa, in diagonala prin fata masinilor, a oprit unu si mi-a strigat : ce bah tigane, ti-a luat mata sosea ?! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Oameni buni, ne uitam in gura altora dar noi nu suntem in stare sa avem grija de ograda noastra.
Sa va povestesc eu un caz frumos si frapant.

Intr-o seara am fost intr-un oras din afara tarii si ne-am decis sa lasam masina intr-o parcare in afara orasului. Pana aici toate bune si frumoase, dar la intoarcere sa ne luam masina si sa ne intoarcem spre casa... Opreste prietenul meu cu care fusesem in oras si cobor eu cu sotia mea din masina (el are numere straine) si ne urcam in a noastra (are numere romanesti). Ne salutam si dam sa plecam, apare o masina un skoda octavia break cu geamuri fumurii, nu bag de seama si ma intorc si plecam. Peste vreo 3 km ma suna prietenul meu care era in spatele meu si-mi spune "la prima benzinarie trage pe dreapta" eu ii spun sotiei a ramas asta fara benzina ca asa face mai mereu, merge pe rosu. si oprim si atunci apare skoda cu un indicator pe care scria "stop politia". Oricum eram opriti baietii se identifica si ne cer actele si ne spun sa iesim din masina si sa asteptam. Am stat afara pe o temperatura de vreo 6 grade intr-o bluza, nu ne-au lasat sa ne ducem la masina nici sa ne luam hainele, ne-au tratat ca pe niste hoti. Masina a fost controlata cap coada si actele la fel. La sfarsit si-au cerut scuze ca ne-au controlat dar valul de furaciuni din tara lor se datoreaza romanilor care fura...Nu m-am putut abtine si am intrebat de droguri si mafie si au spus ca astia-s mai ponderati.
In concluzie suntem catalogati mai rau decat cei care vand droguri si prostituate. :oops: :oops: :oops:
stefan avram

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

SATANA scrie:Cat despre pensionari, isi merita soarta, ei au alergat la urne de la 7 dimineata sa-l voteze pe Basescu!
Si crezi ca daca se sculau de la 8 si votau contracandidatul erau mai fericiti? Esti copil... :lol:
Vladut Mateianu scrie:din pacate si eu l-am votat pe basescu si acum imi pare rau....dar nu cred ca aveam alta solutie
Si eu la fel, insa si daca mi-ar parea rau sunt constient ca era la fel pe oricine am fi votat... poate mai rau... la un moment dat am crezut ca Basescu este singurul care mai are co*ie sa se lupte cu toti sacalii... acum intr-adevar nici eu nu stiu ce sa mai cred, cert e, cum am spus mai sus... au inceput sa curga repercursiunile dupa 20 de ani de bataie de joc fata de tara asta.
stress scrie:Masina a fost controlata cap coada si actele la fel
Am patit si eu o faza similara la granita Austro-Ceha. Mi-au spus apoi ca pe acolo ies multe masini furate si in general cu romani la volan. :(
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”