Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
perfect, cu toate ca, continui sa fii ironic...alta data ar trebui sa fii mai atent cum iti expui gandurile pentru a nu da loc la neintelegeriDani Hentiu scrie:Ok, ma opresc, daca inca prin ceea ce am scris pe situl ligii vi se pare o jignire personala ( sunteti singurul) e clar ca nu scriem si citim in aceasi limba
andrei vladeanu scrie:Ar trebui sa se faca un topic vizibil pe prima pagina in care fiecare user sa se recomande si sa isi faca o descriere ca sa stie fiecare cu cine sta de vorba.
daca moderatorii sau administratorul sitului nu iau o astfel de masura, acest sit nu ramane decat unul de scandal. Este pacat deoarece initiatorii acestui sit sunt persoane reale si posteaza cu numele real, dar 80% din utilizatori sunt doar niste nik-uri si clone. Pacat! Facet-va un serviciu si transformati acest forum intr-unul serios
pai vezi ca n-ai citit tot...exact acelasi lucru l-am remarcat si eu in acelasi topicandrei vladeanu scrie:cornel,
vad ca il certi pe vali vesa ca nu reclama clonele de pretutindeni, ci numai pe cele de pe forumul zomby.
te-ai gandit ce ar mai ramane din fiecare site daca ar disparea subit clonele?!?
thriller...
am considerat ca s-a inteles... fara clone si fara polemici, unul ca dl. bcgcraiova ar putea sa adoarma, iar forumurile ar ramane goaleandrei vladeanu scrie:cornele,
de 2 ori ai evitat intrebarea.
imi raspunzi?