Am aparut !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Am aparut !

Mesaj de andrei vladeanu »

cu ce a sarit calul???
uite postarea originala

Ar trebui sa se faca un topic vizibil pe prima pagina in care fiecare user sa se recomande si sa isi faca o descriere ca sa stie fiecare cu cine sta de vorba.
daca moderatorii sau administratorul sitului nu iau o astfel de masura, acest sit nu ramane decat unul de scandal. Este pacat deoarece initiatorii acestui sit sunt persoane reale si posteaza cu numele real, dar 80% din utilizatori sunt doar niste nik-uri si clone. Pacat! Facet-va un serviciu si transformati acest forum intr-unul serios

.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dani Hentiu scrie:Ok, ma opresc, daca inca prin ceea ce am scris pe situl ligii vi se pare o jignire personala ( sunteti singurul) e clar ca nu scriem si citim in aceasi limba
perfect, cu toate ca, continui sa fii ironic...alta data ar trebui sa fii mai atent cum iti expui gandurile pentru a nu da loc la neintelegeri
Ultima oară modificat Sâm Dec 18, 2010 11:27 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:Ar trebui sa se faca un topic vizibil pe prima pagina in care fiecare user sa se recomande si sa isi faca o descriere ca sa stie fiecare cu cine sta de vorba.
daca moderatorii sau administratorul sitului nu iau o astfel de masura, acest sit nu ramane decat unul de scandal. Este pacat deoarece initiatorii acestui sit sunt persoane reale si posteaza cu numele real, dar 80% din utilizatori sunt doar niste nik-uri si clone. Pacat! Facet-va un serviciu si transformati acest forum intr-unul serios
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

asta e saritura de cal???
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

da !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornel,
vad ca il certi pe vali vesa ca nu reclama clonele de pretutindeni, ci numai pe cele de pe forumul zomby.
te-ai gandit ce ar mai ramane din fiecare site daca ar disparea subit clonele?!?
thriller...
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:cornel,
vad ca il certi pe vali vesa ca nu reclama clonele de pretutindeni, ci numai pe cele de pe forumul zomby.
te-ai gandit ce ar mai ramane din fiecare site daca ar disparea subit clonele?!?
thriller...
pai vezi ca n-ai citit tot...exact acelasi lucru l-am remarcat si eu in acelasi topic

cu toate ca nu m-am folosit niciodata de un pseudonim, nu cred ca e vorba aici de lasitate sau de barbatie...dupa parerea mea lasitatea se vede atunci cand esti fata in fata cu cineva si de frica ii intorci spatele , iar barbatia, sa fim seriosi, e mai bine sa ne-o aratam in fata sexului frumos

haideti sa lasam userii sa-si spuna oful sub orice forma, nu faceti din acest site, unul pentru "tocilari", caci nu veti mai avea decat trei sau patru vizitatori pe saptamana...

ti-am mai spus eu o data, daca nu ma-nsala memoria la varsta mea :D ...esti cu 13 ani mai tanar ca mine, dar la "gandire" ori eu sunt mai tanar, ori tu esti mai batran... :D :D :D

chiar ti se pare ca il CERT pe vali vesa ???...te-nseli !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

ma fratilor vorbiti mai incet ca vreau sa dorm.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

andrei vladeanu
Veteran

cornele,
de 2 ori ai evitat intrebarea.
imi raspunzi?
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:cornele,
de 2 ori ai evitat intrebarea.
imi raspunzi?
am considerat ca s-a inteles... fara clone si fara polemici, unul ca dl. bcgcraiova ar putea sa adoarma, iar forumurile ar ramane goale :D

daca mai ai si alte intrebari, iti raspund cu cea mai mare placere...sa stii ca nu ma ascund dupa deget, mai putin cand este vorba de problemele celor doua asociatii care trebuiesc rezolvata in alte conditii
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”