Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cand afirmi ca APCR a strans mai putini bani decat a cheltuit ,te referi si la cei xx.xxx ron care existau in contul casa(5121) in martie 2010 conform bilantului aferent 2009?andrei vladeanu scrie:serbule,
din pacate pt. discursul tau lacrimogen, afla ca si daca rosioru nu ar fi luat banii respectivi, ei nu s-ar fi dus la gura sutelor de copii ramasi flamanzi odata cu plecarea taticilor lor la cn 2009.
ei au fi ramas in contul apcr si probabil ca s-ar fi folosit in sezonul urmator.
cu alte cuvinte lasa textele populiste.
apcr se ocupa din 2005 de cn si gestionarea fondurilor lotului national (pana in 2007 ai fost secretarul general al acestei asociatii)
in toata istoria sa APCR a strans de la pescari mai putini bani decat a cheltuit cu proiectele crapiste. asta ti-o spun eu, fara audite.
Mai bine intreba-l tu pe Andrei ce vrei.Vladut Mateianu scrie:Razvan, cred ca discutiile legate fondurile asociatiei noastre nu ar trebui facute pe forumuri. La fel, cred ca si alte discutii private(gen despre familii, vicii, etc) nu ar trebui folosite in polemici inutile create de oameni cu prea mult timp liber.
Deci, daca vrei pot sa iti dau tel lui Andrei (daca nu-l mai ai) si sa il intrebi personal.
Somn usor pacialiulebcgcraiova scrie:Ma inscrisesem si eu intr-un lot pt nationale.Imi spuneau cei care m-au vrut la ei in lot ca ....apcr........ca......balti smechere.....ca pescari tari.....Vladeni,Ulmeni,Mateeni,Tatici Nitu......o mare circarie din ce vad.Ati complicat pescuitul ca nu puteti trai simplu.Nu stiti cum sa va dati mai tari mai smecheri ca la voi se da ora.Manse,calificari,sectoare,monturi,cupe,si acum aud ca au fugit si cu banii.Lasati natura si nu o mai transformati in cupe sau sursa de cotizatii,fonduri,.......M-ati dezgustat.Serbule gata si tu cu gura multa,nu mai veni cu argumente si nu mai pune paie pe foc.Daca sunt clone sa le dea in vileag adminul ca are posibilitatea,si apoi merg eu la nevastele lor sa le dipuiesc.
Razvan Ulmeanu scrie:Profit de ocazie pentru a-mi prezenta demisia din functia de cenzor al APCR-ului.
Voi prezenta si demisia in format scris in cel mai scurt timp.