Am aparut !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Am aparut !

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

In mod normal ar trebui sa te atentionez in calitate de admin ptr limbajul suburban folosit. Aici nu suntem pe cimitir.ro, daca discuti , discuta fara sa jignesti, concret.
Apoi, ca om care te cunoaste bine, ti-as da un sfat. Lasa rautatile si crizele de nervi, ai o varsta la care pot fi periculoase.... ca sa nu mai zic ca despre pescuit nu scri nimic, numai polemici, acuze de mult fumate, acelasi vechi disc de vinil......pus de zeci de ori pe toate forumurile.
Si, ca sa inchei, sa sti ca varsta inaintata nu iti da dreptul sa fi badaran.
Nu te obosi sa-mi raspunzi.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Si , ca sa citeasca si altii, pe cimitir .ro sunt 90% clone, deci dani are dreptate 100% ! i aici, pe Crapmania, se ajunsese ca un mecanic de la Citycenter sa aiba peste 20 de clone, cu care posta periodic ! Ce credeti ca il impiedica sa faca asta si pe site-ul "imbalsamatiilor inca vi" !? Sau pe Iri Secu cine il impiedica sa aiba 15 clone cu care sa dea in mine si in Andrei ? Ca altfel nu are curaj (da telefoane prietenoase !) , probabil ca ii este frica de "judecata" ..... Dumnezeu sa-l ocroteasca.
CS SENZOR

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:serbule,
din pacate pt. discursul tau lacrimogen, afla ca si daca rosioru nu ar fi luat banii respectivi, ei nu s-ar fi dus la gura sutelor de copii ramasi flamanzi odata cu plecarea taticilor lor la cn 2009.
ei au fi ramas in contul apcr si probabil ca s-ar fi folosit in sezonul urmator.

cu alte cuvinte lasa textele populiste.
apcr se ocupa din 2005 de cn si gestionarea fondurilor lotului national (pana in 2007 ai fost secretarul general al acestei asociatii)

in toata istoria sa APCR a strans de la pescari mai putini bani decat a cheltuit cu proiectele crapiste. asta ti-o spun eu, fara audite.
Cand afirmi ca APCR a strans mai putini bani decat a cheltuit ,te referi si la cei xx.xxx ron care existau in contul casa(5121) in martie 2010 conform bilantului aferent 2009?
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Razvan, cred ca discutiile legate fondurile asociatiei noastre nu ar trebui facute pe forumuri. La fel, cred ca si alte discutii private(gen despre familii, vicii, etc) nu ar trebui folosite in polemici inutile create de oameni cu prea mult timp liber.
Deci, daca vrei pot sa iti dau tel lui Andrei (daca nu-l mai ai) si sa il intrebi personal. :wink:
CS SENZOR

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vladut Mateianu scrie:Razvan, cred ca discutiile legate fondurile asociatiei noastre nu ar trebui facute pe forumuri. La fel, cred ca si alte discutii private(gen despre familii, vicii, etc) nu ar trebui folosite in polemici inutile create de oameni cu prea mult timp liber.
Deci, daca vrei pot sa iti dau tel lui Andrei (daca nu-l mai ai) si sa il intrebi personal. :wink:
Mai bine intreba-l tu pe Andrei ce vrei.
Eu nu am ce discuta cu el.
Iti spuneam acum ceva timp cu ce se ocupa si la ce s-a ajuns in ceea ce ma priveste.
Payback time!
C. S. PELICANUL

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

"...sa stii ca nu ma ascund dupa deget, mai putin cand este vorba de problemele celor doua asociatii care trebuiesc rezolvata in alte conditii"

Nea Cornele, ca sa se inceteze cu atitea discutii interminabile...........,cred ca cel mai bine ar fi sa-l provoci pe nea Cornel Rosioru la o partida de box sau karate !!!! :lol:
Victoras Petcu

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Ma inscrisesem si eu intr-un lot pt nationale.Imi spuneau cei care m-au vrut la ei in lot ca ....apcr........ca......balti smechere.....ca pescari tari.....Vladeni,Ulmeni,Mateeni,Tatici Nitu......o mare circarie din ce vad.Ati complicat pescuitul ca nu puteti trai simplu.Nu stiti cum sa va dati mai tari mai smecheri ca la voi se da ora.Manse,calificari,sectoare,monturi,cupe,si acum aud ca au fugit si cu banii.Lasati natura si nu o mai transformati in cupe sau sursa de cotizatii,fonduri,.......M-ati dezgustat.Serbule gata si tu cu gura multa,nu mai veni cu argumente si nu mai pune paie pe foc.Daca sunt clone sa le dea in vileag adminul ca are posibilitatea,si apoi merg eu la nevastele lor sa le dipuiesc.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

bcgcraiova scrie:Ma inscrisesem si eu intr-un lot pt nationale.Imi spuneau cei care m-au vrut la ei in lot ca ....apcr........ca......balti smechere.....ca pescari tari.....Vladeni,Ulmeni,Mateeni,Tatici Nitu......o mare circarie din ce vad.Ati complicat pescuitul ca nu puteti trai simplu.Nu stiti cum sa va dati mai tari mai smecheri ca la voi se da ora.Manse,calificari,sectoare,monturi,cupe,si acum aud ca au fugit si cu banii.Lasati natura si nu o mai transformati in cupe sau sursa de cotizatii,fonduri,.......M-ati dezgustat.Serbule gata si tu cu gura multa,nu mai veni cu argumente si nu mai pune paie pe foc.Daca sunt clone sa le dea in vileag adminul ca are posibilitatea,si apoi merg eu la nevastele lor sa le dipuiesc.
Somn usor pacialiule :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Profit de ocazie pentru a-mi prezenta demisia din functia de cenzor al APCR-ului.
Voi prezenta si demisia in format scris in cel mai scurt timp.
C. S. PELICANUL

SATANA

Mesaj de SATANA »

Razvan Ulmeanu scrie:Profit de ocazie pentru a-mi prezenta demisia din functia de cenzor al APCR-ului.
Voi prezenta si demisia in format scris in cel mai scurt timp.

Asa da, acum sunteti in opozitie, aveti tot dreptul sa criticati!
Keep doin' it!
8)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”