Long cast

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Long cast

Mesaj de EX-UL »

Un articol scris de Woodrow cu privire la pescuitul la distanta . Nu am voie sa-l traduc - intelegeti si voi ce puteti de aici :

http://www.essexangling.com/carp-article6.html

Limax

Re: Long cast

Mesaj de Limax »

Val Pangica jr scrie:Un articol scris de Woodrow cu privire la pescuitul la distanta . Nu am voie sa-l traduc - intelegeti si voi ce puteti de aici :

http://www.essexangling.com/carp-article6.html
"swing the lead back and forth and when it's nearest the rod, with all my might, push the rod forward"
Am inteles eu bine? In pendul, cand plumbul este cel mai aproape de bat arunca nu invers?
Clar mai am multe de invatat.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Limax

hai sa-l rugam pe Florin sa faca traducerea pentru ca eu nu o pot face din motive de copyright !

E corect ce ai inteles ! Asa se face si se cheama pendul !

Limax

Mesaj de Limax »

Cum imi cumpar firele ies pe camp si incerc, eu tot pendul arunc, dar incepeam lanseul cand plumbul era in cel mai departat punct de bat.

Limax

Mesaj de Limax »

Val Pangica jr scrie:@Limax

hai sa-l rugam pe Florin sa faca traducerea pentru ca eu nu o pot face din motive de copyright !

E corect ce ai inteles ! Asa se face si se cheama pendul !
Ce sanse am sa-mi rup betele cu o aruncare de genul asta daca nu depasesc greutatea recomandata de producator?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Limax

ai sanse mari de tot daca nu stapinesti tehnica . Se duce textilul peste varful lansetei si practic il "tai" cind arunci . Fara gluma !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

nu am ce treduce....e bine asha cum spui...

ps am rupt o lanseta ieftina de nu mi-am crezut ochilor gresind aruncarea...asha ca atentie! :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

am vazut stilul asta de aruncare pe viu. cand vezi "dinafara" e mai usor sa intelegi, intradevar, lanseta era deja incarcata cand se initia aruncarea. am incercat si eu, dar ... :evil: deocamdata n-am reusit decat sa arunc plumbul in aer si sa cada la cativa metrii in fata :oops: e greu pana prinzi miscarea.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Florin Pop

Mesaj de Florin Pop »

@Limax , nu-ti bate capu tata , poti incerca "pendulul" cu TRIBALU' XTR 300 :lol:

PS : cand vrei sa fii "camicaze de pendul" sa ma chemi sa-ti fac poze , sa le punem la arhiva , va suna cam asa : " CUM SI-A RUPT LIMAX PRIMUL BAT , MANDIBULA SI PICIORUL DREPT , INCERCAND PENDULUL " :wink:
Viata e o joaca , pescuitul e ceva serios ...

Limax

Mesaj de Limax »

Florin Pop scrie:@Limax , nu-ti bate capu tata , poti incerca "pendulul" cu TRIBALU' XTR 300 :lol:

PS : cand vrei sa fii "camicaze de pendul" sa ma chemi sa-ti fac poze , sa le punem la arhiva , va suna cam asa : " CUM SI-A RUPT LIMAX PRIMUL BAT , MANDIBULA SI PICIORUL DREPT , INCERCAND PENDULUL " :wink:
Flo, exact in ce loc planuiesti sa stai cand o sa faci pozele?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”