ddaniel scrie:cipica scrie:Abonamentul include:
-pescuit nelimitat la crap si salau in sistem catch & release, 4 lansete pentru crap sau 1 lanseta pentru spinning
-barca cu vasle
-cort Campmor (tip safari)
-posibilitatea de a face dus la hotel
-pescarul are dreptul de a avea un insotitor.
-Pescuitul se face in partea stanga a hotelului, pana la baraj Gurbanesti
-Dupa descarcarea bagajelor masina va sta in parcarea hotelului Raduta. Deplasarea de la hotel/ masina la stand si de la stand la hotel/masina va fi asigurata de personalul complexului Raduta indiferent de numarul de solicitari zilnice.
-Vizitatorii trebuie anuntati cu doua ore inainte de sosire iar acestia vor fi preluati si condusi catre locul de pescuit de catre personalul complexului. Orice vizita neanuntata respectiv masina langa locul de pescuit duce la PIERDEREA ABONAMENTULUI.
-Pescuitul se face pe baza de rezervare cu minim 5 zile inainte.
Pret 1000 euro
pentru lamuriri suplimentare, mail la
cpk@cipicrap.ro
_
Poate esti amabil sa ne dai niste explicatii la urmatoarele : Un var de-al meu locuieste in GURBANESTI si lucreaza in SANDULITA mi-a comunicat ca inca din luna Noiembrie a anului trecut, apa este foarte scazuta, si vazut personal cum se trage cu navoadele incepind de la Gurbanesti si pina la hotel, iar tot pestele prins [absolut tot pestele inclusiv crap , amur, salau si sturion] este aruncat apoi in dreapta hotelului. Accest lucru se intampla si in ziua de azi. Multumesc.
Buna,
ma numesc Nicolae V. Dudas (Nico) administrator Raduta Lake si in urma, ca de obicei, unor binevoitori, in ghilimele, ma vad nevoit sa intervin si sa rectific ceea ce dumneavoastra a-ti redactat.
1. datorita lucrarilor de impartire sau daca doriti de reamenajare (poduri-protectii impotriva braconajului, lucrari de consulidare baraj,etc) nivelul apei este putin scazut decat normal. Avand acest avantaj(nivel scazut) am incercat sa va ajutam pe dumneavoastra pescarii de crap, incercand sa scapam de un inconvenient atat de blamat, acela fiind CTENO CTENO adica Teno sau Tenul. Pe langa Ten sau mai navodit si Crapul Chinezesc, Scoicarul si binenteles PLATICA (va dati seama ca nu pe toata).
2. Navodirea a fost efectuata in perioada de toamna foarte tarzie chiar inceput de iarna. In anul acesta nu a mai fost nici o navodire pe bazinul principal (sper ca am raspuns domnului care nu "minte")
3. Toti crapii la care se fac referire au fos mutati de pe bazinul Polcesti.
Nu credeti ca era mai indicata o informare (surse: internetul-
http://www.radutalake.ro/ . Simplu!!!), inaintea postarii unor aberatii. Pescari de crap cu ani vechime si minte sanatoasa realizeaza ca ar fi, zic eu, imposibil de scos pestele prin navodire fara o golire aproape totala a lacului(420ha!) si asa raman locuri foarte greu accesibile.
Va multumesc.
PS Nu inteleg de unde atata rautate!!!?