Domnule Remus, nu intru pe forumuri pentru a socializa..dar pentru conformitate crede-ma pe cuvant (tastat) ca numele meu e (si) Albert...si nu, nu ma intereseaza daca Remus e numele dvs.ReMuS scrie:Domnule Albert (daca acesta este numele tau), in primul rand eu am vorbit civilizat , fara remarci ieftine la persoana ta . Astept acelasi lucru , ca nu am pascut oile impreunaAlbert scrie:Premeditata a fost omisiunea faptului ca SBS-ul de acum e de pe Tisa nu de pe Tamisa.ReMuS scrie:pe siteul unde a fost generata in mod premeditat
Nu mai fa valuri si aici. Acolo poate ai public dar aici (incercam sa)vorbim cu importatorul oficial.
Zoli nu poate decat sa ne spuna ca el a creeat SBS uk..
Nu vad unde am facut "remarci ieftine la persoana" mea, cu atat mai putin la a ta. Din pct. meu de vedere ceea ce-ai scris referitor la SBS uk/hu nu e decat bla-bla...un bla-bla agresiv. Ignor remarca ovina deoarece n-am timp sa iti explic cat de gresita e abordarea ta.
Eu n-am facut decat sa pun niste intrebari la care mi s-a raspuns cu ..fumigene. Scuza-ma ca nu gust disimularile astea ieftine. Daca totusi crezi ca ma poti ajuta uita-te in urma (si) pe acest topic si risca-te la niste raspunsuri succinte...chiar daca n-ai nici o calitate(cred) in SBS Romania sau Ungaria. Daca nu reusesti nu-i nici un bai..pan' la urma d-aia suntem aici, sa discutam.
@Vladut Nash uk sau Nash ru, de exemplu?