SBS ROMANIA

UNIC DISTRIBUITOR SBS IN ROMANIA

Moderator: George Tite

Încuiat
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SBS ROMANIA

Mesaj de Albert »

ReMuS scrie:
Albert scrie:
ReMuS scrie:pe siteul unde a fost generata in mod premeditat
Premeditata a fost omisiunea faptului ca SBS-ul de acum e de pe Tisa nu de pe Tamisa.
Nu mai fa valuri si aici. Acolo poate ai public dar aici (incercam sa)vorbim cu importatorul oficial.
Zoli nu poate decat sa ne spuna ca el a creeat SBS uk. :lol:
Domnule Albert (daca acesta este numele tau), in primul rand eu am vorbit civilizat , fara remarci ieftine la persoana ta . Astept acelasi lucru , ca nu am pascut oile impreuna :wink: .
Domnule Remus, nu intru pe forumuri pentru a socializa..dar pentru conformitate crede-ma pe cuvant (tastat) ca numele meu e (si) Albert...si nu, nu ma intereseaza daca Remus e numele dvs.
Nu vad unde am facut "remarci ieftine la persoana" mea, cu atat mai putin la a ta. Din pct. meu de vedere ceea ce-ai scris referitor la SBS uk/hu nu e decat bla-bla...un bla-bla agresiv. Ignor remarca ovina deoarece n-am timp sa iti explic cat de gresita e abordarea ta.
Eu n-am facut decat sa pun niste intrebari la care mi s-a raspuns cu ..fumigene. Scuza-ma ca nu gust disimularile astea ieftine. Daca totusi crezi ca ma poti ajuta uita-te in urma (si) pe acest topic si risca-te la niste raspunsuri succinte...chiar daca n-ai nici o calitate(cred) in SBS Romania sau Ungaria. Daca nu reusesti nu-i nici un bai..pan' la urma d-aia suntem aici, sa discutam.

@Vladut Nash uk sau Nash ru, de exemplu? :lol: ma scuzi, nu m-am putu abtine :)

Zoltan SBS Owner

Mesaj de Zoltan SBS Owner »

iulian_i scrie:Salut Zoltan,
Am o nedumerire : presupunand ca din punct de vedere legal preluarea companiei a fost facuta respectand toate prevederile legale, cum este posibil sa existe in acelasi timp doua societati comerciale cu aceleasi nume, care reprezinta acelasi brand si aduc pe piata produse respectand aceleasi retete, avand in vedere ca legislatia din Europa reglementeaza foarte bine drepturile privind marcile, proprietatea intelectuala etc. ?
Salut!
Foarte buna intrebarea ta! Din pacate, tribunalele juridice din Europa nu sunt in legatura unele cu altele! De exemplu , si tu poti depune o cerere de inregistrare a unei firme cu un anumit Brand , Brand pe care domnisoara care sta la birou nu il cunoaste! O va inregistra! Dar daca acest lucru se afla , merge proprietarul Trademarkului si o reclama! Cum am facut si eu! De ce dureaza atat? Deoarece platesc firmei de avocatura din Anglia 375 GBP/ora! Este o suma nebuna! Acest lucru nu l-am putut realiza de la o zi la alta! Din aceasta cauza a existat aceasta situatie pana la ora actuala! Sa nici nu mai vorbim de faptul ca am incercat sa ma intele de mai multe ori cu Taylor, si pana am avut unele sperante ca vom ajunge la un numitor comun nu am dorit sa fac valuri. Dar acum nu ma mai intereseaza, am vazut reactiile si din celelalte tari-nimeni nu este curios de acest fapt, de problemele juridice, deoarece sunt foarte multumiti de produse. Si pana acum au cumparat produse care provineau de la mine, dar nu au stiut acest lucru. Pana acum de ce nu au fost discutii?De ce apar aceste polemici doar acum, cand noi am pus cartile pe fata? Calitatea produselor nu mai conteaza, doar faptul ca provin de la o firma din Ungaria si nu de la una din Anglia?
Sper ca am reusit sa lamuresc aceasta problema.
Cu stima: Zoltán Kovács

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

"d-nule" albert nu cred ca e cazul sa fiti asa de iritat si sa folositi acest gen de limbaj si sa faceti atacuri la persoana. remus e un tip super si s-a facut util. daca vroiati sa discutati cu zoli trebuia sa-l sunati nu sa asteptati si sa faceti tam-tam aici. eu consider ca forumul are ca scop si socializarea nicidecum agresiunea verbala si limbajul atacant si "josnic" care-l folositi. fiti respectuos cu colegii d-voastra si un sfat ca intre colegi: fiti bland si util si asta va aduce cinste si respect

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Da' ce-aveti fratilor? Faptul ca spun ca nu-s de acord cu ce spune unul sau altul se cheama neconcordanta de idei, polemica sau cum vrei tu sa spui.In nici un caz atac la persoana.Pe forumul asta am adresat niste intrebari importatorului SBS in Romania. Va regasiti in aceasta titulatura? Stiam eu ca nu. Va deranjez? Ignorati-ma..promit sa incerc sa fac acelasi lucru. Domnule Daniel, fara ghilimele, urmati exemplul lui Remus si vedeti-va barnele din propriile posturi.
Ca sa va exemplific cat de aiuristic e ceea ce sustineti: credeti ca pe forumuri se (si) socializeaza. Eu nu sunt (in totalitate) de acord. Asta inseamna ca va atac personal? Cantariti-va cuvintele , va rog.Stiu ca e greu dar cu putina bunavointa veti reusi.
Domnul Remus (cu greu ma abtin, dar inca nu pun ghilimele) o fi un tip super...dar ca translator e jalnic. Si sa si traduc: ii contest competenta, nu atac persoana.
Sper ca m-am facut inteles. Va multumesc.

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

eu ma refeream la modul de a vb si felul nu contest interesul d-voastra pentru produsele sbs si vad ca sunteti interesat de viitorul lor in romania si in europa. insa am o intrebare ptr d-voastra: il cunoasteti pe remus? l-ati auzit traducand sau sa inteleg ca aveti textul original sa puteti contesta capacitatea lui de a traduce. stiti maghiara? vb d-voastra direct cu zoli si lasati omu in pace.
nu vreau sa va supar ca nu asta imi e intentia dar am pus ghilimele sa atrag atentia doar ca nu puteti sa aveti titulatura de domn cu astfel de limbaj. fara suparare insa e parerea mea si o exprim la fel ca d-voastra, repet fara intentia de a va jigni sau ataca sau ofensa sau ... orice se mai poate interpreta.

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

[/quote]Domnule Albert (daca acesta este numele tau), in primul rand eu am vorbit civilizat , fara remarci ieftine la persoana ta . Astept acelasi lucru , ca nu am pascut oile impreuna :wink: .[/quote]
Domnule Remus, nu intru pe forumuri pentru a socializa..dar pentru conformitate crede-ma pe cuvant (tastat) ca numele meu e (si) Albert...si nu, nu ma intereseaza daca Remus e numele dvs.
Nu vad unde am facut "remarci ieftine la persoana" mea, cu atat mai putin la a ta. Din pct. meu de vedere ceea ce-ai scris referitor la SBS uk/hu nu e decat bla-bla...un bla-bla agresiv. Ignor remarca ovina deoarece n-am timp sa iti explic cat de gresita e abordarea ta.
Eu n-am facut decat sa pun niste intrebari la care mi s-a raspuns cu ..fumigene. Scuza-ma ca nu gust disimularile astea ieftine. Daca totusi crezi ca ma poti ajuta uita-te in urma (si) pe acest topic si risca-te la niste raspunsuri succinte...chiar daca n-ai nici o calitate(cred) in SBS Romania sau Ungaria. Daca nu reusesti nu-i nici un bai..pan' la urma d-aia suntem aici, sa discutam.

@Vladut Nash uk sau Nash ru, de exemplu? :lol: ma scuzi, nu m-am putu abtine :)[/quote]

Buna dle Albert,
iti multumesc si aici pentru aprecierile facute la adresa mea :wink: . Vad ca ai inteles foarte bine mesajul meu, mai ales partea cu "remarci ieftine la persoana" :roll:.
Nu sunt eu cel care trebuie sa iti dea raspunsuri, cel putin eu personal nu doresc sa o fac. Eu doar il ajut pe prietenul meu Zoltan Kovacs sa isi expuna punctul de vedere in legatura cu polemica iscata pe site-urile din Romania. Daca va dori sa iti raspunda, ii voi traduce ( in ciuda carentelor mele gramaticale :) ) raspunsul , ca un "biet translator" care sunt ( dupa cum frumos mai catalogat :cry: ).
Numai bine si Fir Intins!(la continuarea acestor polemici :wink:)
Remus Lenghel

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

Albert scrie:Da' ce-aveti fratilor? Faptul ca spun ca nu-s de acord cu ce spune unul sau altul se cheama neconcordanta de idei, polemica sau cum vrei tu sa spui.In nici un caz atac la persoana.Pe forumul asta am adresat niste intrebari importatorului SBS in Romania. Va regasiti in aceasta titulatura? Stiam eu ca nu. Va deranjez? Ignorati-ma..promit sa incerc sa fac acelasi lucru. Domnule Daniel, fara ghilimele, urmati exemplul lui Remus si vedeti-va barnele din propriile posturi.
Ca sa va exemplific cat de aiuristic e ceea ce sustineti: credeti ca pe forumuri se (si) socializeaza. Eu nu sunt (in totalitate) de acord. Asta inseamna ca va atac personal? Cantariti-va cuvintele , va rog.Stiu ca e greu dar cu putina bunavointa veti reusi.
Domnul Remus (cu greu ma abtin, dar inca nu pun ghilimele) o fi un tip super...dar ca translator e jalnic. Si sa si traduc: ii contest competenta, nu atac persoana.
Sper ca m-am facut inteles. Va multumesc.
In primul rand eu nu sunt translator, sunt pescar ce crap(in timpul liber) :D . Nu am pretentia si nu afirm ca ceea ce scriu este in totalitate corect gramatical, meseria mea nu este cea de profesor de limba romana. Important este, pentru mine cel putin, si sper ca si pentru cei care citesc postarile mele si cele ale lui Zoli, sa inteleaga ceea ce vrea/vreau sa transmit. Daca dumneavostra, domnule Albert, aveti ca hobby cautarea fiecarei greseli de punctuatie sau de exprimare, nu aveti decat, este treaba dumneavostra. Nu eu sunt cel care cauta nodul in papura.In loc sa analizati postarile din punct de vedere gramatical, mai bine incercati sa intelegeti ( sper ca nu reprezinta un exercitiu mental istovitor) si sa comentati continutul acestora.
Multumesc pentru intelegere.

P.S.Multumesc Daniel ca mi-ai sarit in ajutor, dar credema, imi pot purta si singur de grija, si nu are rost sa te amesteci si tu in mizeriile astea....
Remus Lenghel

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

tonny scrie:
Bogdan Dragan scrie:

Primul transport a ajuns de ceva timp in Bucuresti!
Toata gama SBS o gasesti la mine in magazin, daca esti din Bucuresti ( si esti real, nu clona) te invit sa faci niste comparatii intre produsele hu si cele uk (eu am ambele) si sa vezi ca nu-i nici o diferenta. Retetele sunt aceleasi!

O intrebare am si eu:
Cum este posibil ca inca se poate vinde in acelasi timp si produsele lui Des Taylor si ala lui Zoltan Kovacs(la magazinul lui Bogdan Dragan) si fara a fii diferenta intre ele daca mai sus chiar Zoltan face referire la calitatea indoielnica a produselor lui Des Taylor.
De ce este permis sa vanda si produse englezesti daca firma mama cu tot cu proprietar este acum din Ungaria?
Salut Tonny,

Imi permit sa-ti raspund...la magazinul meu se mai afla cateva produse din uk din comenzile vechi, produse cu care am ramas pe stoc!
Incepand din 2011, in magazinul Carp Shop veti gasi doar gama de produse SBS ale lui Zoli! Te invit la magazin si te asigur ca ai ce vedea :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Vladut Mateianu scrie:Zoli nu stie romaneste, are un prieten bun roman care stie si maghiara ! :wink:
In alta ordine de idei, se zvoneste prin targ ca George Tite va aduce si firma Nash in Romania .... :roll:
Stie cineva ceva ?
Asa am auzit si eu...se aud vorbe prin targ :shock:

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

@Remus: imi cer scuze ca intervin, dar Albert nu te-a atacat in niciun fel, nu a facut afirmatii ofensatoare nimanui, asta e doar impresia ta...insa, daca este sa remarc ceva in directia asta, este chiar atitudinea ta defensiva care devine brusc agresiva in momentul in care simti ca nu ai argumente si ai tu impresia ca trebuie sa dai niste raspunsuri la intrebari care te incurca...surprise !!!!...vestea buna este ca nu tu trebuie sa dai raspunsuri aici, nimeni nu are razboi cu tine, si, in general nimeni nu are niciun razboi cu altcineva, incercam doar sa deslusim niste chestii, asa ca hai sa o facem cu stil si cu calm....eu, unul, iti inteleg atitudinea de a lua apararea unui prieten si a-i apara interesele, dar hai sa ramanem pe cat posibil in sfera obiectivitatii, a rationamentului, a logicii pure si a puterii argumentatiei, daca suntem sau nu in stare sa o facem

P.S...referitor la "danielcotoz", voi ardelenii ati invatat o chestie in ultimele 2 decenii de apreciat, si anume sa sariti in apararea ceiluilalt...partea proasta e ca o faceti doar cand vi se pare voua o confruntare cu vreun "ragatean" si nu tineti cont de situatie, conditii, subiect, obiectivitate si de posibilitatea de a pica in ridicol...chestia asta am vazut-o pe mai multe forumuri si mi se pare pare f. amuzanta, sunteti f. tari :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SBS BAIT ROMANIA”