Moderator: George Tite
alex_mures scrie:Albert
iti spun un lucru...SBS-ul lui Zoli e la fel de bine apreciat in Ungaria ca si gama Senzor in Romania,daca vrei iti dau si link ....traducerea ti-o fac pro bono![]()
PS rugamintea mea e sa pescuiesti o sedinta de 3-5 zile cu produsele lui Zoli,daca nu vei fi multumit atunci vei avea dreptul sa critici SBS-ul unguresc
Mi-am promis ca nu mai intru in polemici, deci credema ca nu am aceasta intentie.iulian_i scrie:alex_mures scrie:Albert
iti spun un lucru...SBS-ul lui Zoli e la fel de bine apreciat in Ungaria ca si gama Senzor in Romania,daca vrei iti dau si link ....traducerea ti-o fac pro bono![]()
PS rugamintea mea e sa pescuiesti o sedinta de 3-5 zile cu produsele lui Zoli,daca nu vei fi multumit atunci vei avea dreptul sa critici SBS-ul unguresc
devine din ce in ce mai amuzant topicul...daca tot e sa facem reclama, ma bag si eu...produsele romanesti Senzor, Carping Club, Bogdan Dragan se p_ _ _ de la distanta pe cele SBS, indiferent unde sunt facute...ce zici de asta ?...trebuie sa recunosti ca afirmatia mea este valida sau in curs de validare, dar are vreo noima in discutia de aici ?...nu, nu are...la fel cum nu are sens nici postul tau de mai sus...aici discutia este cu totul alta, prietene
iuliantoto `U`C scrie:
Prima comanda a firme Meet Carp catre SBS Uk (Des Taylor) a fost de 1000 gbp dupa ce produsele au fost livrate am constatat ca lipseau produse in valoare de 300gbp .... am formulat un mail in care mi s a spus ca la urmatoare comanda vor fi livrate si restul produselor .... imediat am facut o noua comanda de 500gbp dar supriza am constatat ca si cea dea doua comanda nu era completa - 200gbp....de 7 luni incerc sa recuperez cele 500gbp de la Des Taylor ...am vb cu colaboratori din Uk care au luat legatura personal cu Des ...ii trimit mail in fiecare zi ... i am scris pe pagina de facebook si degeaba ....
Astept sugestii....