SBS ROMANIA

UNIC DISTRIBUITOR SBS IN ROMANIA

Moderator: George Tite

Încuiat
ReMuS
Puncte: 0

Re: SBS ROMANIA

Mesaj de ReMuS »

Buna domnule iulian_i, parerea mea este ca nu are rost sa continuam aceste discutii inutile(cele care se refera la agesivitatea sau obiectivitatea mea in postari). Oricine poate reciti postarile, si isi poate face singur o parere.
Oricum, topicul este si asa foarte incarcat, si ar trebui sa ne rezumam la discutiile despre SBS, ca acestea sunt interesante pentru oameni, nu intepaturile nostre.
Numai bine.
Remus Lenghel

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

nu am raspuns pentru ca remus e satmarean si ca apar ardelenii sau ceva de genul asta dar il cunosc putin pe remus si am vazut ca e altfel decat e catalogat si m-am simtit obligat sa intervin insa repet nu am nici un interes sa supar sau sa kignesc pe cineva doar sa apar "onoarea" unui coleg cu riscul de a-l deranja si pe el asta. as face-o pentru orice coleg al meu sau orice prieten si sunt sigur ca oricine ar face la fel (asta daca-i pasa de cei din jur).
remus nu de aceea am postat ca nu esti in stare sa te aperi ci ptr ca nu prea pot vedea cum imaginea ta e sterpelita degeaba. nu mai e mult si o sa te pomenesti ca ai si interese ascunse si ca esti "angajat" sbs sau "purtatorul de cuvant" sbs in rom. :lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Remus, ma bucur ca mi-ai urmat sfatul si imi dau seama ca ai reperat bârnele la care ma refeream. Temperarea discursului tau ma face sa ignor anumite intepaturi pe care le-ai mai scapat pe ici pe colo :)
Cum spuneam, eu am adresat o intrebare lui Tite.Nu mi-a raspuns, am inteles de ce, end of story.
Avand in vedere ca deja mi-am format o parere despre ce se vinde acum la noi nu ma mai intereseaza ce are de spus Zoli sau oricine altcineva despre acest subiect.
Ca un sfat: avand in vedere lipsa directiei discursului lui Zoli ar fi bine sa nu mai fii asa vulcanic cand citesti intrebari sau reactii care nu-ti plac. Omul e aici, citeste lasa-l sa raspunda. Tocmai pentru ca ai o imagine asa buna , mai ales printre ardeleni, ar fi pacat sa ti-o strici din cauza unei baiat care nu stie/nu vrea/nu poate sa-si promoveze fair afacerea.

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

Albert
iti spun un lucru...SBS-ul lui Zoli e la fel de bine apreciat in Ungaria ca si gama Senzor in Romania,daca vrei iti dau si link ....traducerea ti-o fac pro bono :wink:

PS rugamintea mea e sa pescuiesti o sedinta de 3-5 zile cu produsele lui Zoli,daca nu vei fi multumit atunci vei avea dreptul sa critici SBS-ul unguresc

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

alex_mures scrie:Albert
iti spun un lucru...SBS-ul lui Zoli e la fel de bine apreciat in Ungaria ca si gama Senzor in Romania,daca vrei iti dau si link ....traducerea ti-o fac pro bono :wink:

PS rugamintea mea e sa pescuiesti o sedinta de 3-5 zile cu produsele lui Zoli,daca nu vei fi multumit atunci vei avea dreptul sa critici SBS-ul unguresc

devine din ce in ce mai amuzant topicul :lol: ...daca tot e sa facem reclama, ma bag si eu...produsele romanesti omoloage de la Senzor, Carping Club, Bogdan Dragan se p_ _ _ de la distanta pe cele SBS, indiferent unde sunt facute...ce zici de asta ?...trebuie sa recunosti ca afirmatia mea este valida sau in curs de validare, dar are vreo noima in discutia de aici ?...nu, nu are...la fel cum nu are sens nici postul tau de mai sus...aici discutia este cu totul alta, prietene

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

iulian_i scrie:
alex_mures scrie:Albert

devine din ce in ce mai amuzant topicul :lol: ...daca tot e sa facem reclama, ma bag si eu...produsele romanesti Senzor, Carping Club, Bogdan Dragan se p_ _ _ de la distanta pe cele SBS, indiferent unde sunt facute...ce zici de asta ?...trebuie sa recunosti ca afirmatia mea este valida sau in curs de validare, dar are vreo noima in discutia de aici ?...nu, nu are...la fel cum nu are sens nici postul tau de mai sus...aici discutia este cu totul alta, prietene
Mi-am promis ca nu mai intru in polemici, deci credema ca nu am aceasta intentie.
Asi dori totusi sa te intreb: despre ce se discuta aici defapt?

P.S.Intrun post de mai sus ai apostrofat un amic de-al meu ca imi sare in aparare. Ceea ce faci tu cum se numeste?
Anticipez deja raspunsul: tu nici nu il conosti pe Albert, dar impartasiti aceleasi idei si convingeri... :D :wink:
Remus Lenghel

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

iulian
eu am scris ca SBS-ul lui Zoli e apreciat in bine in Ungaria ca si Senzor in Romania...daca tu ai inteles altceva imi pare rau
din postarile unora tin sa cred ca daca SBS-ul nu e cel englezesc atunci nu este bun?
daca tot ai adus vorba de produsele lui Bogdan Dragan .....cand au aparut pe piata tot asa Gica Contra ai fost?

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

eu mi-as dori o clarificare a situatie, atat cat se poate...daca nu se poate, eu tot linistit dorm noaptea
spre deosebire de voi doi, eu nu iau apararea nici a SBS UK, nici SBS Hu, nu iau apararea nimanui...asa fac si ceilalti de pe topic, neluand in calcul pe cei care au un interes comercial oarecare
voi, insa, intr-o maniera total subiectiva luati fatis apararea SBS Hu, desi aici nu este deloc o confruntare, adica nu exista doua tabere care incearca sa o convinga pe cealalta de un anumit lucru....aici nu intelegeti voi cum sta treaba, iar discursul pe care-l aveti cu pretentia de a fi considerati impartiali, desi nu aveti niciun post argumentat, nu este decat o insulta la inteligenta celorlalti pe care nu vreti voi sub nicio forma sa-i lasati sa-si traga singuri concluziile...ba mai si incepeti cu tot felul de acuzatii puerile

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

frate pescar regatean :wink:
cu ce te-am acuzat

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

toto `U`C scrie:
Prima comanda a firme Meet Carp catre SBS Uk (Des Taylor) a fost de 1000 gbp dupa ce produsele au fost livrate am constatat ca lipseau produse in valoare de 300gbp .... am formulat un mail in care mi s a spus ca la urmatoare comanda vor fi livrate si restul produselor .... imediat am facut o noua comanda de 500gbp dar supriza am constatat ca si cea dea doua comanda nu era completa - 200gbp....de 7 luni incerc sa recuperez cele 500gbp de la Des Taylor ...am vb cu colaboratori din Uk care au luat legatura personal cu Des ...ii trimit mail in fiecare zi ... i am scris pe pagina de facebook si degeaba ....

Astept sugestii....
iulian
dupa postarea lui Toto ce sa mai credem despre...Sbs.uk?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SBS BAIT ROMANIA”