SBS ROMANIA

UNIC DISTRIBUITOR SBS IN ROMANIA

Moderator: George Tite

Încuiat
tonny
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SBS ROMANIA

Mesaj de tonny »

Pai ar fi bine ca cele din Hu sa nu fie identice cu cele din Uk si sa puste pe raft sau celelalte probleme semnalate de tine :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

Zoltan SBS Owner scrie:
iulian_i scrie:eu mi-as dori o clarificare a situatie, atat cat se poate...daca nu se poate, eu tot linistit dorm noaptea
spre deosebire de voi doi, eu nu iau apararea nici a SBS UK, nici SBS Hu, nu iau apararea nimanui...asa fac si ceilalti de pe topic, neluand in calcul pe cei care au un interes comercial oarecare
voi, insa, intr-o maniera total subiectiva luati fatis apararea SBS Hu, desi aici nu este deloc o confruntare, adica nu exista doua tabere care incearca sa o convinga pe cealalta de un anumit lucru....aici nu intelegeti voi cum sta treaba, iar discursul pe care-l aveti cu pretentia de a fi considerati impartiali, desi nu aveti niciun post argumentat, nu este decat o insulta la inteligenta celorlalti pe care nu vreti voi sub nicio forma sa-i lasati sa-si traga singuri concluziile...ba mai si incepeti cu tot felul de acuzatii puerile
Despre ce vorbesti? Aici nu este vorba despre SBS.uk sau SBS.hu.! Exista un singur SBS, care este proprietatea mea! Aceasta nu este un subiect de dezbatere! Este un FAPT!
prietene Zoli, in primul rand, tu ai fost invitat aici ca sa ne lamuresti, nu sa ne pui la punct pentru ca nu suntem la firma la tine, cumparata cu acte in regula sau nu, capishi ?
in al doilea rand, cu dl.Tite si cu Remus m-am convins, dar de la tine aveam pretentii ca ai habar despre ce inseamna o afacere si ce inseamna sa comunici bine cu clientii...atentie, sa comunici, nu sa-i pui la punct...ca sa ai o afacere prospera trebuie sa te ai parteneri puternici, capabili si pana una alta tu il ai pe dl.Tite ca reprezentant pe Romania care ne-a lasat pana acum sa-i intuim capacitatile si pe post de "PR" pe Remus, care a esuat lamentabil si nu facut decat sa-si atraga antipatii si aici si pe alt forum, ceea ce sunt sigur ca nu ti-a atras clienti in plus, ba dimpotriva

daca nu te-ai prins pana acum, pe noi ne intereasa produsele SBS, nu proprietarul SBS

ziceai ca nu exista SBS UK si SBS hu ?...trezeste-te, Zoli, noi suntem clienti, ni se rupe de aspectele legale...daca n-ar exista SBS.UK, nu as putea chiar acum sa-mi comand produse de la Des Taylor care, in acest moment detine o firma si comercializeaza produse cu brandul SBS, ca-ti convine tie sau nu...qed...mai vrei ceva ?

Anyway, I'm very sure the text above will be not translated exactly to you by Remus as I'm sure that hapened with other posts also...cheers

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Un scurt filmulet,sa cunoasteti interlocutorul.
http://nagykalloihorgaszto.hu/video.html
Mad carp Team

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Raman totusi niste intrebari fara raspuns:
Daca transferul de proprietate s-a facut acum 2 ani (UK catre HU), de ce nu s-a spus nimic pana acum? Si acum s-a spus doar cand acest lucru a fost sesizat de pescari, nu a venit ca un comunicat oficial al companiei.
De ce se fabrica si vand aceleasi produse in continuare si in UK?
De ce li s-a interzis firmelor din romania sa-si lichideze stocurile de produse SBS cumparate legal din UK. Nu era problema lor ca exista inca diferende nerezolvate intre cele 2 parti.

Toate aceste lucruri nu fac decat sa puna semne de intrebare asupra modului in care s-a facut acest transfer de proprietate.
Mircea B.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:albert, eu stiam ca sunt colaboratori si ca zoli este responsabil pe zona noastra. nu aveam de unde sa stiu ceea ce am citit aici, deci nu ma acuza. eu am zis ca cunosc f. bine produsele sbs si ca pot sa-mi dau seama daca sunt identice cu cele din ungaria, atat !
Hold your horses, ca sa zic asa :-) Nu te acuzam de nimic.Ti-am adresat doar o intrebare. Raspunsul tau nu face decat sa ma intrige si mai mult. Daca tot ce spune Zoli e ok atunci de ce:
Daca transferul de proprietate s-a facut acum 2 ani (UK catre HU), de ce nu s-a spus nimic pana acum?
(si restul observatiilor pertinente facute de Mircea).
Te intrebam pe tine chestiile astea pentru ca stii cum merg lucrurile in domeniu.Plus ca esti singurul care incearca sa ne raspunda, cat de cat. Spune-ne parerea ta despre situatia asta.Nu despre produse ci strict despre cum ti se pare intrarea asta pe piata a acestei noi firme de nada.

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

nu inteleg de ce intereseaza atata lume substraturile acestei afaceri, rezolvarea este simpla , cine vrea foloseste produsele SBS cine nu este liber sa foloseasca ce vrea pe banii lui. Zoli a fost binevoitor sa isi expuna punctul de vedere , clar ca lumina zilei, si se trezesc unii sa il ia la rost. In Romania nu se accepta faptele si actele ca si dovada numa smecheriile si datu in cap, ca daca are caciula de ce are, daca nu are caciula de ce nu are. Adrenalina este mare in perioada asta din lipsa de activitate la unii, dar si atunci nu justifica asemenea conversatii si balacareli intre pescari .
Roland K.
KRap-Baits RO

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Atentie!
In explicatia lui Zioltan scrie ca a cumparat inclusiv LOGISTICA, daca este asa, are mai mica importanta cine este propietar, inseamna ca retetele, furnizorii, experienta celor de la SBS a fost transferata in ungaria. daca comunicatul este adevarat chiar nu ma intereseaza ca banii mei merg in Ungaria in loc sa mearga in UK.
Zoli te rog sa lamuresti doar acest aspect: Preodusele HU, au aceasi calitate ca produsele SBS uk? atentie nu mai bune ci la fel, asta este intrebarea???

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

@Albert
@iulian_i

Ati primit raspunsurile de la Zoltan.

Va rog sa incetati sa mai postati offtopic la acest subiect.

Va avertizez ca urmatorul mesaj de genul celor anterioare se va sterge, iar accesul d-voastra la acest topic va fii restrictionat.

Va multumesc ptr intelegere.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

am citit topicul pentru ca am pescuit si am sa mai pescuiesc cu sbs, dar am doua mari nelamuriri date de o logica simpla

1. de ce sa fie sanctionate magazinele care vand sbs din anglia, daca marfa este cumparata cu acte in regula ??? cred ca domnul zoli are o problema cu taylor nu cu cei care desfac en detaille marfa vanduta de acesta. acolo in anglia trebuie sa intervina dansul, nu aici unde oamenii au bagat bani de buna credinta si acum trebuie sa iasa in pierdere pentru problemele altora.

2. nu inteleg pentru care motiv trebuia sa specifice george tite ca marfa adusa de el e fabricata in uk sau in hu...omul vinde sbs nu sbs uk sau sbs hu...cand se face reclama la i-phone, nu scrie nicaieri ca-i fabricat in china...asta vezi numai dupa ce-l cumperi :!: :?: :!:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Suspect din punctul meu de vedere faptul ca Des evita sa intre pe forum sa-si posteze punctul de vedere.......
Stie tot ce se scrie, tinem legatura pe mail, dar evita sa dea un raspuns oficial....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “SBS BAIT ROMANIA”