Moderator: George Tite
prietene Zoli, in primul rand, tu ai fost invitat aici ca sa ne lamuresti, nu sa ne pui la punct pentru ca nu suntem la firma la tine, cumparata cu acte in regula sau nu, capishi ?Zoltan SBS Owner scrie:Despre ce vorbesti? Aici nu este vorba despre SBS.uk sau SBS.hu.! Exista un singur SBS, care este proprietatea mea! Aceasta nu este un subiect de dezbatere! Este un FAPT!iulian_i scrie:eu mi-as dori o clarificare a situatie, atat cat se poate...daca nu se poate, eu tot linistit dorm noaptea
spre deosebire de voi doi, eu nu iau apararea nici a SBS UK, nici SBS Hu, nu iau apararea nimanui...asa fac si ceilalti de pe topic, neluand in calcul pe cei care au un interes comercial oarecare
voi, insa, intr-o maniera total subiectiva luati fatis apararea SBS Hu, desi aici nu este deloc o confruntare, adica nu exista doua tabere care incearca sa o convinga pe cealalta de un anumit lucru....aici nu intelegeti voi cum sta treaba, iar discursul pe care-l aveti cu pretentia de a fi considerati impartiali, desi nu aveti niciun post argumentat, nu este decat o insulta la inteligenta celorlalti pe care nu vreti voi sub nicio forma sa-i lasati sa-si traga singuri concluziile...ba mai si incepeti cu tot felul de acuzatii puerile
Hold your horses, ca sa zic asaVladut Mateianu scrie:albert, eu stiam ca sunt colaboratori si ca zoli este responsabil pe zona noastra. nu aveam de unde sa stiu ceea ce am citit aici, deci nu ma acuza. eu am zis ca cunosc f. bine produsele sbs si ca pot sa-mi dau seama daca sunt identice cu cele din ungaria, atat !
(si restul observatiilor pertinente facute de Mircea).Daca transferul de proprietate s-a facut acum 2 ani (UK catre HU), de ce nu s-a spus nimic pana acum?