Nada pentru copca

http://www.snz.ro
Discutii, noutati, promotii si oferte din gama de nade si momeli Senzor Planet

Moderatori: Vladut Mateianu, SENZOR PLANET

Scrie răspuns
Avatar utilizator
SENZOR PLANET
CS SENZOR
Mesaje: 784
Membru din: Lun Feb 14, 2011 14:23

Nada pentru copca

Mesaj de SENZOR PLANET »

Senzor anunta doua produse noi in aceasta iarna, disponibile in mai multe arome, dedicate pescuitului pe apa rece si copca. Vizati sunt pestii pasnici precum crapul, carasul, babusca sau platica.
ice-amix-snz.jpg
ice-amix-snz.jpg (270.68 KiB) Vizualizat de 728 ori
ICE AMIX este o nada bogata in proteine, special conceputa pentru pescuitul pe ape reci. Contine fainuri animale proteice, fainuri de cereale, faina de sange, minerale si extracte de larve libelule, rame si krill. Este un amestec cu granulatie foarte fina si este disponibil in urmatoarele arome: faina peste, larve libelule, viermusi, krill si rame.

Pretul pentru o punga de ICE AMIX 500 grame este de doar 6 lei.
ice-activator-150ml.jpg
ice-activator-150ml.jpg (236.45 KiB) Vizualizat de 728 ori
Ice Activator-ul de nada pentru apa rece este un supliment nutritiv, creat special pentru sezonul rece cand pestii duc lipsa de proteine. Ingredientele folosite sunt compuse din extracte naturale de crustacee, larve libelule, krill, ficat, precum si un complex de aminoacizi dizolvati in alcool, pentru o dispersie sporita pe ape reci.
Contine CSL (alcool de porumb).
Este disponibil in urmatoarele arome: viermusi, faina peste, krill, larve libelule si rame. Pretul pentru un recipient de 150ml este de 6 lei.

https://www.crapmania.ro/articole/recom ... rece-46056

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “SENZOR PLANET”