Moderatori: Vladut Mateianu, Dan Mateianu
Doamneee, omule, dar vrei sa mergi sa te simti ca la Auschwitz ?!?!?!cornel73ro scrie: gard inalt de plasa cu sarma ghimpata(suna cam inspaimantator), cam astea ar trebui, dupa parerea mea, sa fie elementele esentiale ale sistemului de paza/supraveghere
Brrrr, sinistru!nono scrie:Doamneee, omule, dar vrei sa mergi sa te simti ca la Auschwitz ?!?!?!cornel73ro scrie: gard inalt de plasa cu sarma ghimpata(suna cam inspaimantator), cam astea ar trebui, dupa parerea mea, sa fie elementele esentiale ale sistemului de paza/supraveghere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daca intr-adevar asta inseamna o afacere in Romania, atunci.......
Da, in ROMANIA, da! Ca sa renuntam la garduri, trebuie mai intai sa renuntam la mentalitatea balcanica(daca nu cade, pica). Asta este realitatea bruta.nono scrie:Doamneee, omule, dar vrei sa mergi sa te simti ca la Auschwitz ?!?!?!cornel73ro scrie: gard inalt de plasa cu sarma ghimpata(suna cam inspaimantator), cam astea ar trebui, dupa parerea mea, sa fie elementele esentiale ale sistemului de paza/supraveghere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vali, cei care spun ca stau pe balta ca la puscarie, ori au ganduri "necurate" ori au facut o "vizita" la mititica.valiauto68 scrie:Brrrr, sinistru!nono scrie:Doamneee, omule, dar vrei sa mergi sa te simti ca la Auschwitz ?!?!?!cornel73ro scrie: gard inalt de plasa cu sarma ghimpata(suna cam inspaimantator), cam astea ar trebui, dupa parerea mea, sa fie elementele esentiale ale sistemului de paza/supraveghere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dupa ce pui gardul o sa sara unii :" ce ma? sa ma duc la ala pe balta sa stau ca la puscarie? " Ca de paznicii care stau la curul tau pe mv2 suntem satui...
Daca privim importanta gardului din punct de vedere al sigurantei pescarului, atunci nu te vei mai simti ca in lagar. Stiu "N" exemple de pescari "usurati" de scule si/sau "machiati" pe la ochisori de catre diversi "musafiri la drum de seara". Daca ai fi fost intr-o situatie similara, sigur ti-ai fi dorit ...cel putin un gard.nono scrie:Doamneee, omule, dar vrei sa mergi sa te simti ca la Auschwitz ?!?!?!cornel73ro scrie: gard inalt de plasa cu sarma ghimpata(suna cam inspaimantator), cam astea ar trebui, dupa parerea mea, sa fie elementele esentiale ale sistemului de paza/supraveghere![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()