Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
pai mai sus spuneai ca se poate inchide topicul...Martin scrie:Nici o părere ???
Aşa e ! Intenţionam să deschid un alt topic, dar am văzut că mai este activ. Nu mă supăr pentru offtopice, mai ales că-mi plac lansetele achiziţionate.cornelserbu scrie:pai mai sus spuneai ca se poate inchide topicul...Martin scrie:Nici o părere ???
Aşa am să fac.cornelserbu scrie:pai, in cazul asta, povesteste-ne tu cate ceva despre ele asa la prima atingere si apoi dupa ce le bagi la treaba...
Sionut scrie:Balta din Popesti![]()
Cum a decurs partida ?
Martin scrie:Am decis !
Lansete Ron Thompson Pitt Bull, 3,9 m şi 3,5 lbs. Sunt very, very, happy !!!! Îmi plac, ăsta-i adevărul.
Acum, sunt convins că aceste lansete sunt mult, mult, peste cunoştinţele şi experienţa mea în pescuitul la crap.
Miercuri, 05 mai, am să le fac botezul.
PS. Mulţumesc tuturor care au postat pe acest topic şi fir întins !! Dpmdv, se poate închide
acest topic. Mulţumesc încă odată.
Ale tale parcă erau Daiwa, nu ? N-am băut lapte astăzi.........CostinCod scrie:Martin scrie:Am decis !
Lansete Ron Thompson Pitt Bull, 3,9 m şi 3,5 lbs. Sunt very, very, happy !!!! Îmi plac, ăsta-i adevărul.
Acum, sunt convins că aceste lansete sunt mult, mult, peste cunoştinţele şi experienţa mea în pescuitul la crap.
Miercuri, 05 mai, am să le fac botezul.
PS. Mulţumesc tuturor care au postat pe acest topic şi fir întins !! Dpmdv, se poate închide
acest topic. Mulţumesc încă odată.
Deci pana la urma ti-ai cumparat lansetele mele)) ! Good Choice