Sunt în pragul de a achiziţiona un set de beţe de crap. Sunt bărbat, dar am o dilemă, lungimea

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ca sa rezolvi dilema specifica ce inaltime ai.Martin scrie:Sunt convins că mulţi aţi trecut prin etapa prin care trec eu acum. Cum aţi decis ?
Sunt în pragul de a achiziţiona un set de beţe de crap. Sunt bărbat, dar am o dilemă, lungimea
Da, cred că asta-i modalitatea care mă va ajuta să fac opţiunea.carpmaster scrie:cel mai bine ar fi sa gasesti lanseta potrivita pt tine incercand diferite lansete.
Bună, am 1,72 m.Razvan Ulmeanu scrie:Ca sa rezolvi dilema specifica ce inaltime ai.Martin scrie:Sunt convins că mulţi aţi trecut prin etapa prin care trec eu acum. Cum aţi decis ?
CostinCod scrie:Vezi Martin ce zice razvan !!! asta iti spuneam si eu ieri, daca esti mai scund 3.60 !!! Parerea mea este următoarea, asteapta sa te refaci si eu o sa iti pun la dispozitie mai multe tipuri de bete lungimi marci etc sa arunci cu ele si sa veyi ce iti place mai mult ce ti se potriveste tie personal! dar tu pescuiesti de placere si cauti relaxarea pe balta .... 3.60 3.5 lb actiune progresiva, sub 300 RON bucata, nu ca fac reclama si ca vreau sa imi cumperi betele dar vei vedea ca daiwa mission e cea mai buna afacere pentru tine repet pesntru pescuit de recreere, sunt subtiri, usoare NU iti trebuie mai mult ! chiar daca nu le iei pe ale mele eu le recomand cu caldura si apropo azi am pecuit cu torix de 3.60, 3.25. lb si mi s-au parut sub daiwa mision!!!
repet fa probe innainte sa cumperi !