3,60 sau 3,90 ? Aceasta este întrebarea !

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Martin
Puncte: 0

3,60 sau 3,90 ? Aceasta este întrebarea !

Mesaj de Martin »

Sunt convins că mulţi aţi trecut prin etapa prin care trec eu acum. Cum aţi decis ?
Sunt în pragul de a achiziţiona un set de beţe de crap. Sunt bărbat, dar am o dilemă, lungimea :D

carpmaster

Re: 3,60 sau 3,90 ? Aceasta este întrebarea !

Mesaj de carpmaster »

cel mai bine ar fi sa gasesti lanseta potrivita pt tine incercand diferite lansete.
shame is a quality that (unfortunately!) most people dont have...
Bora Burak

B.C.C.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Martin scrie:Sunt convins că mulţi aţi trecut prin etapa prin care trec eu acum. Cum aţi decis ?
Sunt în pragul de a achiziţiona un set de beţe de crap. Sunt bărbat, dar am o dilemă, lungimea :D
Ca sa rezolvi dilema specifica ce inaltime ai.
C. S. PELICANUL

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Vezi Martin ce zice razvan !!! asta iti spuneam si eu ieri, daca esti mai scund 3.60 !!! Parerea mea este următoarea, asteapta sa te refaci si eu o sa iti pun la dispozitie mai multe tipuri de bete lungimi marci etc sa arunci cu ele si sa veyi ce iti place mai mult ce ti se potriveste tie personal! dar tu pescuiesti de placere si cauti relaxarea pe balta .... 3.60 3.5 lb actiune progresiva, sub 300 RON bucata, nu ca fac reclama si ca vreau sa imi cumperi betele dar vei vedea ca daiwa mission e cea mai buna afacere pentru tine repet pesntru pescuit de recreere, sunt subtiri, usoare NU iti trebuie mai mult ! chiar daca nu le iei pe ale mele eu le recomand cu caldura si apropo azi am pecuit cu torix de 3.60, 3.25. lb si mi s-au parut sub daiwa mision!!!

repet fa probe innainte sa cumperi !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

Urmeaza sfatul lui costincod, incearca inainte lansetele. Vlad pavlovici a spus urmatoarea fraza si sper sa nu gresesc "nu conteaza inaltimea persoanei ci stilul si forta cu care arunca. Cel mai important lucru este ca batul sa fie o extensie a bratului". Poti sa ai si 1,90 m daca simti ca un bat de 3.6m este mai bun pt tine decat unul de 3.9m atunci stii ce ai de facut.
stefan avram

daniel_sinca

Mesaj de daniel_sinca »

cu sincer respect CostinCod,nu cred ca poti compara mision cu torrix,am pescuit cu mision in trecut...si acum am torrix,dar cu mision daca am vrut ceva mai mult ca si distantza m-am temut sincer pentru ele,dar torrix indura mult mai mult decat poate un pescar obisnuit poate sa ceara.

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

@ daniel_sinca , salut eu ma refeream la pescuitul de placere ! torixul este un bat extraordinar de altfel, asta nu inseamna ca raportul calitate pret, in conceptia mea, nu poate inclina catre daiwa mission, inca ceva cat costa un torix ? cat costa o daiwa mision ? arunci cu torixul mai mult de 10 metri decat cu daiwa mision ?? deci .... ???!!! \

Stima !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

Martin

Mesaj de Martin »

carpmaster scrie:cel mai bine ar fi sa gasesti lanseta potrivita pt tine incercand diferite lansete.
Da, cred că asta-i modalitatea care mă va ajuta să fac opţiunea.
Mulţumesc pentru sfat.

Martin

Mesaj de Martin »

Razvan Ulmeanu scrie:
Martin scrie:Sunt convins că mulţi aţi trecut prin etapa prin care trec eu acum. Cum aţi decis ?
Ca sa rezolvi dilema specifica ce inaltime ai.
Bună, am 1,72 m.
Îmi aduc aminte că pe vremuri şi la achiziţionatul de schiuri era importantă înălţimea.

Martin

Mesaj de Martin »

CostinCod scrie:Vezi Martin ce zice razvan !!! asta iti spuneam si eu ieri, daca esti mai scund 3.60 !!! Parerea mea este următoarea, asteapta sa te refaci si eu o sa iti pun la dispozitie mai multe tipuri de bete lungimi marci etc sa arunci cu ele si sa veyi ce iti place mai mult ce ti se potriveste tie personal! dar tu pescuiesti de placere si cauti relaxarea pe balta .... 3.60 3.5 lb actiune progresiva, sub 300 RON bucata, nu ca fac reclama si ca vreau sa imi cumperi betele dar vei vedea ca daiwa mission e cea mai buna afacere pentru tine repet pesntru pescuit de recreere, sunt subtiri, usoare NU iti trebuie mai mult ! chiar daca nu le iei pe ale mele eu le recomand cu caldura si apropo azi am pecuit cu torix de 3.60, 3.25. lb si mi s-au parut sub daiwa mision!!!

repet fa probe innainte sa cumperi !

Abia aştept momentul în care sănătatea îmi va permite să lansez.
Am reţinut idea ta cu lacul unde se pot proba beţele.
Doresc ca în momentul când voi lua decizia, să fie măcar pentru doi trei ani.
Mulţumesc încă odată pentru timpul acordat.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”