CACAT ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adigogo

Mesaj de adigogo »

WC turcesc Mircea, turcesc! :lol:

adigogo

Mesaj de adigogo »

Nu stii ca porcii se caca si-n troaca? :lol:

P.S. Ce-ti mai face degetelul?

mirceaef
Puncte: 0

Mesaj de mirceaef »

adigogo scrie:Ce-ti mai face degetelul?
E apt dar acu' nu mai lucrez fara "prezervativ" :lol:
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

adigogo

Mesaj de adigogo »

Eee, atunci e bine. Pentru niste aruncari bune nu-ti mai ramane decat un singur lucru de facut: sa pescuiesti la mare distanta de Val :lol:
Atunci sigur senzorii vor semnaliza doar crapii :lol: ("prietenii stiu de ce" :lol: )

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@MirceaF

maimutzoiule te-ai apucat sa umpli satul cu istoria unei lansari nereusite ! Pai sa nu dea Dumnezeu sa mai stai linga mine la vreun concurs ca esti perpelit ! :lol: :lol: :lol:

patabum

Mesaj de patabum »

Cacatul tre' sa fie bun! Altfel nu vad de ce foarte multi oameni (omul fiind considerata cea mai evoluata forma de viata din universul cunoscut) fac eforturi disperate sa-l consume! Ma indoiesc ca selectia naturala ce a functionat perfect in special in cazul nostru ar da chix in relatia cu o fiinta atat de primitiva cum este Domnia Sa Crapul... N-am nici cea mai vaga idee care ar fi dozajul recomandat, avand in vedere ca multi dintre cunoscutii mei folosesc drept masura polonicul, altii lingura de ciorba, iar unii (din ce in ce mai putini, e drept) unghia de la degetul mic. Considerandu-ma un om obiectiv, am eliminat de drept extremele (adica cei ce-l consuma direct cu mana si cei ce doar il miros delicat, cu un zambet triumfator pe fata).

Daca facem un efort de imaginatie si ne gandim la originile crapului (China) si implicit la densitatea populatiei din acest areal, iarasi ne dam seama ca Vladut are dreptate! Ce sursa naturala de hrana mai bogata in proteine, lipide, glucide, carbohidrati, peptide, si mai stiu eu ce aminoacizi esentiali avea la dispozitie crapul pentru a-si implini fericit destinul? Statistic vorbind, probabilitatea ca doar 1% din populatie sa se cace simultan este foarte mare! Cat inseamna 1% din miliard (sa fim decenti, totusi, introducem si o marja de eroare diminuand esantionul reprezentativ)? Ergo, o data dezvoltat mecanismul hranirii, ce a cautat dihania mai abitir ca Fat Frumos pe Ileana Cosanzeana cand s-a trezit pe meleaguri straine? Cacat!

Daca pastram trendul actual si o dam in Zen, ne dam seama, tot statistic, ca sansele ca foarte multi din cunoscutii nostrii sa se fi reancarnat in crap sunt iarasi considerabile. Inca o explicatie logica a apetentei crapului pentru acest mix modern...

Explicatii ar mai fi, dar ma opresc aici, ca iarna-i lunga...

PS: Vladut, daca am gresit cu ceva, imi cer scuze a priori! Suna-l pe Val sa stearga acest mesaj si inteleg eu mai departe :oops:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ce sa stearga frate - ca esti marfa la scris ! Nu confunda forumurile , te rog frumos . In plus eu nu sterg ce-mi indica Vladut ! :lol: :lol: Aia cu unghia mica mi-a placut mult de tot !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@adi gogo
Este vorba despre Adi Olteanu,pescar gras si chel, la vreo 40 de primaveri si care pescuieste mereu cu peste 10 lansete... :lol: In rest pescar bun !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mirceaef

Mesaj de mirceaef »

Val Pangica jr scrie: maimutzoiule te-ai apucat sa umpli satul cu istoria unei lansari nereusite ! Pai sa nu dea Dumnezeu sa mai stai linga mine la vreun concurs ca esti perpelit ! :lol: :lol: :lol:
Val, m-a intrebat omul ce-am prins in noaptea de sambata spre duminica (ma duceam spre standul lui Andrei), i-am spus, unu de 4,600 si unu de o suta si ceva, sunt pe locul intai .... :lol: :lol:
Fara mishto acum, ala a fost al mai tare drill din viata mea, pret de cateva secunde am fost convins ca am pus-o, l-am prins pa Moby's Dick :lol: :lol:

Referitor la partea a doua, vezi ca am partener pericooool, ghinion mai mare decat sa pici langa noi nu cred ca exista .... si am invatat de la Andrei nishte "araturi ", pfuiiii .... teroare psihica nu altceva :lol: :lol:
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

patabum

Mesaj de patabum »

mirceaef scrie:... pret de cateva secunde am fost convins ca am pus-o, l-am prins pa Moby's Dick :lol: :lol:
Bre, se vede ca nu prea ai experienta :P Pai, daca-l prindeai pe Dick semnaliza Moby acustic mai dihai ca nea Ahab :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”