CACAT ?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mirceaef
Puncte: 0

Mesaj de mirceaef »

patabum scrie: Pai, daca-l prindeai pe Dick semnaliza Moby acustic mai dihai ca nea Ahab :lol: :lol: :lol:
Repede ai mai vazut-o, nu puteai sa mai rabzi un pic :lol: :lol:
(Referitor la Moby, what's pink and drags at the bottom of the sea? )
Epure-Fusu Mircea
Carping Club

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

mobi''s dick??????....
Fire intinse!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Si cind te gindesti ca in copilarie ma strigau prieteni Moby !! Ce coincidenta ciudata ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Trecind iarasi la subiectul deschis de Vladut trebuie sa nuantam un pic aromele :
- exista zeci de tipuri de arome de fecale si asa cum si Squidul de la 2 firme nu miroase la fel , asa si aceste noi si promitatoare arome trebuiesc studiate si testate de pescari .

Propuneri de arome cu potential la crap mare :
- dupa bere multa si rece - se obtine un fuior usor buvabil , cu arome de drojdie si fermenti , care zic eu ca merge tare de tot pe ape mai reci
- dupa mici si fripturi - se obtine o pasta tare , usor rosiatica , puternic mirositoare si cu prezenta masiva de proteina si uleiuri grase de origine animala . O aroma de vara senzationala . Daca micii si fripturile au fost condimentate ca lumea , se poate incerca si ca aroma de mare atractie , iziolat pe patul de nada , vara
- dupa mincare chinezeasca - se poate obtine o pasta lunga , putin consistenta , cu mare concentratie de uleiuri esentiale orientale si cu seminte prezente in forma usor maturata . Se poate folosi la o nadire usoara pe vreme rece .
- dupa pizza sau paste italienesti - aroma de pasta de tomate poate fi incercata cu succes la ten
- dupa ciorba si tocanitza - se obtine o nada usoara , puternic mirositoare , dar fara aspecte nutritive . Aroma saracului , alunga crapii pe termen lung
- dupa constipatie - cea mai puternica aroma , se foloseste in doze mici si numai pentru crap mare , indiferent de natura constituentilor ingerati
la hranire .

Mai imaginati si voi niste arome , ca eu am inceput sa iau probe in fiecare zi si am facut contract cu Institutul Cantacuzino pentru separarea acestor arome in compusi organici de sinteza , care pot fi patentati , in vederea unui viitor succes comercial . Cacare usoara !

:lol: :lol: :lol:

Alex C.

Mesaj de Alex C. »

tare :lol: :lol: :lol: , si cum crezi ca s-ar pastra cel mai bine peste iarna? deshidratate sau congelate???
XquiZZiT aka Alex Carlan

Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

PANAIT CEZAR

RASPUNS

Mesaj de PANAIT CEZAR »

Crapul maninca ----- pentru ca este o hrana predigerata.Acidul N-Butiric este un atractant care miroase la fel cu -------(se gaseste in transpiratia omului-asta o stiu de la Caaron).Cel care tinea boabele de porumb in rahat de porc si prindea cu ele,le tinea pentru ca deveneau acide(rahatul de porc este foarte acid si de aceea nu se foloseste ca ingrasamint in agricultura,nici macar fermentat un an ,doi)Problema asta cu mirosurile la crap nu este deloc plauzibila,nu putem stii noi care sint gusturile crapului.Oricum nu este plauzibila nici chestia cu gustatul boilles-urilor.Nu vad nici o legatura intre ce simte omul cind gusta boilles-ul si ce simte crapul cind gusta acelasi boilles.
ORICE S-AR INTIMPLA FII OM,PESTE N-AI CUM SA DEVII!

patabum

Re: RASPUNS

Mesaj de patabum »

PANAIT CEZAR scrie:Nu vad nici o legatura intre ce simte omul cind gusta boilles-ul si ce simte crapul cind gusta acelasi boilles.
Ca multi mananca cacat, am scris mai sus :lol: :lol: :lol: Ma gandesc insa cu groaza daca nu cumva, in urma acestui topic, s-o fi gasit vreunul sa-l guste ca sa-i inteleaga pe deplin calitatile deosebite...

In alta ordine de idei, stiam ca Marean e baiat destept (conversatiile cu el sunt un deliciu - cand nu vrea sa-mi vanda ceva nou de prin magazin :wink: ) Citind cele scrise mai sus, mi-l imaginez colectandu-si transpiratia, sa aiba rezerve de acid n-butiric :lol:

Of, ce ti-e si cu viata asta :P

patabum

Mesaj de patabum »

Bai fratilor, gandindu-ma serios la cele de mai sus (lucru dracu'n casa popii forumu' asta) mi-am data seama ca bilele alea de mi-au intrigat copilaria (din Shogunu' lui James Clavell), de le legau fetele cu sforicica si le trageau delicat prin curu' seniorului, erau boilies-uri 8) 8) 8) Ce ti-e si cu literatura asta, daca nu esti cult, intelegi un cacat :lol: :lol: :lol:

Tot acum mi-am explicat si pozitia nefireasca a unora pe balta, de merg tot timpul cu bratele lipite de corp! Tin boilies-uri la subtioara, sa le umple de acid n-butiric :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

bravo patabume, tare de tot!
la aia cu "marean" tre' sa imi platesti drepturi de autor...
The One Team

sorin

Re: CACAT ?

Mesaj de sorin »

Vladut Mateianu scrie: Ce ati zice daca cea de-a treia aroma ar revolutiona pescuitul la crap ?
Are cineva curaj sa incerce ? Si mai ales CUM ? :lol: Astept parerile voastre cat mai serioase !
Gainatul de porumbel se foloseste, si inca pe scara larga in pescuitul stationar. La Darvari, in primavara, cel putin 2 echipe din primele 5 l-au folosit la nadire, posibil si a treia, dar nu l-am intrebat pe Maty. Dar nu e vorba de aroma ci de continutul de aminoacizi.
Sorin Dragoi

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”