Caut solutie

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vizitator

Re: Caut solutie

Mesaj de Vizitator »

Tilea Gabriel scrie:Salut baieti ,

.......carlige folosite Cormoran D-rig si Gamakatsu D-rig nr.2 si nr 4.
Cred ca asta e problema, incearca cu carlige noi nu mai da cu din alea folosite ! :lol:

totis
Puncte: 0

Mesaj de totis »

@gabriel,
eu cred ca ''inteparea'' nu este ok(deci ceva in montura nu lucreaza cum trebuie). iti spun asta pt ca folosesc in general cirlige mici si am observat ca ''se fixeaza'' mult mai bine in buza pestelui.
treaba cu ''ciocul de papagal'' iarasi nu vad cum ar incurca cind este facuta tocmai pt o mai buna intepare si fixare in buza pestelui...!!!?
eu folosesc fox seria 2xs, nr 4(deci ac mic, cu virful adus spre interior) si pot spune ca nu am mai scapat un peste in dril de nu mai stiu cind.
Octavian Urdea
ASOCIATIA PESCARII GIURGIUVENI

Tilea Gabriel
Puncte: 0

Mesaj de Tilea Gabriel »

totis scrie:@gabriel,
eu cred ca ''inteparea'' nu este ok(deci ceva in montura nu lucreaza cum trebuie). iti spun asta pt ca folosesc in general cirlige mici si am observat ca ''se fixeaza'' mult mai bine in buza pestelui.
treaba cu ''ciocul de papagal'' iarasi nu vad cum ar incurca cind este facuta tocmai pt o mai buna intepare si fixare in buza pestelui...!!!?
eu folosesc fox seria 2xs, nr 4(deci ac mic, cu virful adus spre interior) si pot spune ca nu am mai scapat un peste in dril de nu mai stiu cind.
Inteparea este super ok la cei mici ( pana in 15 kg ) dupa cum spune-am mai sus problemele incep la cei peste 20 care nu vor sa puna boticul la carligul mare , inca , iar daca pun carlig mic am trasatura dar imi este extrem de greu sa-i scot prin bradis pt. ca trebuie sa trag de ei . Carligul nr. 4 sub nici o forma nu cuprinde buza unui crap de peste 20 kg la Varadia ( sunt buzati rau aia ) :lol:

Dupa cum spunea.... Vladut parca , rezolvarea este barca , intru dupa ei .....mama lor de crapi.