Mai jos poze (pentru cine nu stia pana acum) cu balta secata cu aprox 2.5m.
Zona "Avicola", in stanga salcia despicata si in dreapta standul 29.

Pontonul mare

Vedere spre standul 28

A nu se intelege gresit. Asta nu stirbeste cu NIMIC meritul echipelor castigatoare, TOATA STIMA! Vreau doar sa tragem niste concluzii, si anume:
Unde era, unde s-a prins peste la Crapmania '06? Pe apa mica (normal pentru primavara, ca anul trecut) sau pe apa mare, pe "agatatori"?
locul 1 - standul 29 - Maty&Nae - cu buturugi in fata
locul 2 - standul 1 - Tata Nitu&Sorin - apa mare de langa ponton si o echipa care face fata pe orice stand...
locul 3 - standul 4 - Mircea&Bogdan - o dilema pentru mine, cred ca tot pe apa mare (vechea albie) - invitatie deschisa pentru Mircea&Bogdan la comentarii
locul 4 - standul 19 - Cosmin&Georgescu Valentin - apa mare si buturugi in fata (in stanga mi-am lasat marker-ul la Boiliesmania 05)
locul 5 - standul 17 - Vladut&Andrei - aici e alt semn de intrebare. Am pescuit pe locul respectiv cu 10 zile inainte de concurs si la 70m distanta am gasit apa de 2m. Si culmea, am si prins (pe apa mica)Pe ce adancime ati pescuit la concurs???
locul 6 - standul 5 - Radu Badica & Mitzanu - la fel ca la standul 4 ???
locul 7 - standul 13 - Cristi&Gabi - loc pe care-l stiu bine, un prag de la 2 la 2.5m cam la 70m distanta - se considera "apa mica" ???
locul 8 - standul 28 - Cornel Serbu&Mihai Stancu - ceva similar cu standul 29 (din poza) fara a mai lua in calcul si vecinii din dreapta

...
locul 10 - standul 14 - Zvonco&Silviu Florescu - cam la fel ca standul 13, oricum pescar bun si loc cunoscut
Despre noi, standul 8 (castigator DETASAT anul trecut, standul, nu noi

Am incercat pe apa mica langa stuf - NO RESULTS!
Am incercat pe apa de 2.5-3 metrii, doua paturi de nada - NO RESULTS!
Jumatate din crapi prinsi spre dreapta, cam 20m peste patul de nada, pe apa de 3.6m - fara pat de nada.
Cealalta jumatate in fata cat am putut mai aproape de stuful de pe malul celalalt - fara pat de nada. Nu ma intrebati cat era adancimea, astept sa raspunda Mircea&Bogdan. Nici macar timpul de coborare al plumbului n-am putut sa-l masor/aproximez, ca nu mi-am permis sa "stopez" firul inainte de a atinge plumbul apa, pentru aruncari cat mai lungi...
Invitatie deschisa la comentarii / concluzii din partea tuturor participantilor.