Crapi 10+

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ioji arad
Puncte: 0

Crapi 10+

Mesaj de ioji arad »

Buna,ma intereseaza cum ar trebui sa abordez o patida de pescuit la crap de 48-72 ore, unde urmaresc in prim plan capturi de exemplare de crap mare.doresc o informatie amanuntita si pe intelesul tuturor incepatorilor ca si in cazul meu.Astept raspuns-uri atat de la pescari cunoscuti ca si pescari de exemplare mari(ANDREI VLADEANU,MATY,IORGOS) cat si de la ceilalti pescari de competitie.Va multumesc anticipat :wink:
REZISTENTU83

ioji arad

Re: Crapi 10+

Mesaj de ioji arad »

Nimeni nu vrea sa ne dezvaluie putin din secrete :(
REZISTENTU83

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

marimea lacului,adancimi,structuri,vegetatie,populatie piscicola,hrana naturala...a mai fost pescuit?daca da cu ce nada...s.a.m.d...dupa aia se poate da un rasp...
SENIOR CRAP CLUB

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

sunt vreo 10 topicuri cu problema ta. cauta mai intai si apoi intreaba daca mai este cazul....
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

Panaite, pai fa-i si omului un rezumat si mai zi-i si din peripetiile tale. Iti urmaresc cu interes postarile si cred ca experienta ta te recomanda drept unul dintre cei mai tari pescari de 20+ din Ro.
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

ioji arad

Mesaj de ioji arad »

Zambaccian multumesc de sustinere si cum spuneai astemptam postarile lui Panaitemilian :)
REZISTENTU83

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

multumesc zambi !nu am pesti de peste 12 kg momentan, dar nici nu am avut acces pe diverse balti cunoscute dar scumpe. daca as avea posibilitatea, pe o balta cu crap mult, as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva. :!:
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

cipibm

Mesaj de cipibm »

Ce strategie revolutionara!Zici ca asta e garantata +10?Precis nu prostesti lumea? :lol: :lol: :lol:

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

panaitemilian scrie:multumesc zambi !nu am pesti de peste 12 kg momentan, dar nici nu am avut acces pe diverse balti cunoscute dar scumpe. daca as avea posibilitatea, pe o balta cu crap mult, as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva. :!:
Da si tu mai multe detalii, ca nu mai stie omul ce sa creada. Adica "bolies" tari / solubile, seminte fierte / semifierte sau uscate, porumb simplu / preparat, ponderea componentelor in aceste 10 kilograme, etc.
Multumim.
C. S. PELICANUL

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

@Panaitemilian

Intrebarea este 'De ce nu ai avut acces pe diferite balti???

Mai spunene despre strategiile tale d nadire ca sunt interesante..!!! :shock: Ai vazui io ti-am zis d praf d pluta..!!! :D
Campion National 2011

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”