Parca era praf de pushca Soare, ce tot indrugi acolo cu plutasunny scrie:@Panaitemilian
Ai vazui io ti-am zis d praf d pluta..!!!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Parca era praf de pushca Soare, ce tot indrugi acolo cu plutasunny scrie:@Panaitemilian
Ai vazui io ti-am zis d praf d pluta..!!!
Daca n-ai structura poti sa scufunzi barca si revii in 2 saptamani, sigur gasesti un crap sau un somn capitalpanaitemilian scrie:as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva.
Pai cum nu ai avut acces ca te laudai ca stii Perisul ca pe buzunarul tau,ing.Albastroiu erati cei mai buni prieteni,aduti aminte cand postai discutile lui cu alti pescari vizavii de membrii A.P.C.R.Nu ai reusit tu pe Peris un Peste mai mare de 12 kgpanaitemilian scrie:multumesc zambi !nu am pesti de peste 12 kg momentan, dar nici nu am avut acces pe diverse balti cunoscute dar scumpe. daca as avea posibilitatea, pe o balta cu crap mult, as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva.
Martoiu este o persoana matura si merge cu cine doreste,sa inteleg ca ar fi vreo problema ca cineva de la energy merge cu cineva de la un alt club,apropo in caz ca nu stiai la Open Tancabesti am facut echipa cu cineva de la Senzor,sau ai ceva personal cu Victor Oana,daca este asa stai la "supt"panaitemilian scrie:Cipriasn, degeaba esti mare....Vezi mai bine de crapi tai si de concursuri , nu toti avem bani tai.
Ai vazut cu cine a ajuns Martoiu sa faca echipa ? De ce nu te bagi ?