Crapi 10+

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

constantin emilian
Puncte: 0

Re: Crapi 10+

Mesaj de constantin emilian »

sunny scrie:@Panaitemilian
Ai vazui io ti-am zis d praf d pluta..!!! :D
Parca era praf de pushca Soare, ce tot indrugi acolo cu pluta :D:D:D
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Sa vii sa vezi "praf de stele"...!!! Asta e cea mai tare..!!
Campion National 2011

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ce rai sunteti ! :D Poate stie omu' ceva nou ! Ca mai nou toata lumea face nade de crap..... :oops: :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zambaccian

Mesaj de Zambaccian »

panaitemilian scrie:as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva. :!:
Daca n-ai structura poti sa scufunzi barca si revii in 2 saptamani, sigur gasesti un crap sau un somn capital :wink:

Pentru Ioji: ca sa prinzi unul de 10+ trebuie mai intai sa te asiguri ca balta respectiva are asa ceva. Pentru peste mai mare incearca cu o lanseta in afara patului de nada, prezentare discreta. Daca mananca la bile, cu atat mai bine - bila fiarta + 2 bile pe fir PVA . Oricum nu exista o reteta infailibila, mai experimentezi si tu in functie de conditiile specifice ale baltii.
O alta varianta ar fi sa vezi ce mai posteaza prietenul nostru Panait Emilian si sa faci invers decat zice el.

Bai Costica, d-abia acu' realizez ca ai un nume in comun cu Panait! Imi ziceai mai demult ca ai un var d-al doilea cu probleme psihice, el e?
Essential fishing tackle: Jura, Bushmills, Glenmorangie

FloroiuCiprian

Mesaj de FloroiuCiprian »

panaitemilian scrie:multumesc zambi !nu am pesti de peste 12 kg momentan, dar nici nu am avut acces pe diverse balti cunoscute dar scumpe. daca as avea posibilitatea, pe o balta cu crap mult, as nadi puternic cu circa 10 kg de amestec :bolies, porumb si seminte, eventual cu barca si pe langa vreo structura ceva. :!:
Pai cum nu ai avut acces ca te laudai ca stii Perisul ca pe buzunarul tau,ing.Albastroiu erati cei mai buni prieteni,aduti aminte cand postai discutile lui cu alti pescari vizavii de membrii A.P.C.R.Nu ai reusit tu pe Peris un Peste mai mare de 12 kg :shock: :shock: :oops: .Inseamna ca esti cu pluta,ups pardon ai dat la pluta :lol:

P.S. Zambaccian cea mai tare semnatura :D

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Cipriasn, degeaba esti mare.... :oops: Vezi mai bine de crapi tai si de concursuri , nu toti avem bani tai.
Ai vazut cu cine a ajuns Martoiu sa faca echipa ? De ce nu te bagi ?
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

FloroiuCiprian

panaitemilian scrie:Cipriasn, degeaba esti mare.... :oops: Vezi mai bine de crapi tai si de concursuri , nu toti avem bani tai.
Ai vazut cu cine a ajuns Martoiu sa faca echipa ? De ce nu te bagi ?
Martoiu este o persoana matura si merge cu cine doreste,sa inteleg ca ar fi vreo problema ca cineva de la energy merge cu cineva de la un alt club,apropo in caz ca nu stiai la Open Tancabesti am facut echipa cu cineva de la Senzor,sau ai ceva personal cu Victor Oana,daca este asa stai la "supt" :oops: ca sa mai cresti ca nu-i de nasul tau,are o galerie de "prieteni" mult mai selecta si apropo de unde stii tu atatea despre mine? :evil: :evil:

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Nu cred ca te baga aia de la senzor in seama, esti doaR un om cu bani si cu talente. oana are sponsor, bravo lui ca are platitor de aceiasi culoare politica. tie tia platit cineva ?
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

FloroiuCiprian

Auzi mai Chupacapra,tu cand esti prost,te doare?
Pestele acela din avatar l-ai mancat?viuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smeagol! :D :D :lol: :lol:

janes romanes

Mesaj de janes romanes »

cea mai buna reteta :BULAN,BULAN SI IAR BULAN...RETETE SUNT DE MA PLICTISESC....mai greu e cu norocu asta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cand esti mic te iau toti peste picior dar dupa cum am zis eu: cine rade la urma rade mai bine!!!!!! :D :D :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”