eu am specificat urmatoerele dimensiuni petru ca eu asa le folosesc . acelasi lucru a specificat si Iulian iar acest comentariu care lai lasat eu cred ca se adreseaza si lui pentru ca ai el a dat cateva dimensiuni exact cum pescuieste el

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Just Fish scrie:hai ca asta-i buna,daca-mi iese de 23,5 precis nu mai pune gura pe boilies
Just Fish scrie:hai ca asta-i buna,daca-mi iese de 23,5 precis nu mai pune gura pe boilies
Iulica e ceva mai versat si a lasat o marje de eroare de cativa cm(6-7 cm,12-14,18-22)[/quote]marussik scrie:Just Fish scrie:hai ca asta-i buna,daca-mi iese de 23,5 precis nu mai pune gura pe boilies
eu am specificat urmatoerele dimensiuni petru ca eu asa le folosesc . acelasi lucru a specificat si Iulian iar acest comentariu care lai lasat eu cred ca se adreseaza si lui pentru ca ai el a dat cateva dimensiuni exact cum pescuieste el.
--------------pescarusull scrie:Ceva mai accesibil ca pret?petre iulian scrie:moale folosesc Korda SuperNatural Soft 18lb si Kryston Silkworm 15lbs.
Chiar daca e asa mai pentru amatori.
Multam de pont.petre iulian scrie:--------------pescarusull scrie:Ceva mai accesibil ca pret?petre iulian scrie:moale folosesc Korda SuperNatural Soft 18lb si Kryston Silkworm 15lbs.
Chiar daca e asa mai pentru amatori.
pai am folosit si fir textil pentru inaintas de 0,18 mm . Cauta la cei care vand la metru un fir moale ca gasesti .. Te duci dotat cu o foarfeca si un borcan cu apa si tai o bucata de fir si-o bagi in borcan sa nu cumva sa pluteasca .... Testezi cat de moale este firul ud nu uscat . Spor la cumparaturi
Asta e gluma sau vorbesti serios?robyvan scrie:Pune alica de plumb.
S-a strigat bingo!Din talent se rezolva problema cu namolul ( stop pe fir la impactul monturii cu apa )