Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
petre iulian scrie:----------Madalin Dirla scrie:Iulica asta este ceva de genul:
"Arunci in standul vecinului si il auzi tipand ca ai dat la el in stand.......iti ceri scuze,scoti lanseta si o arunci din nou tot acolo"
korect ...Cred ca multi zic ca-s nebun ... Zi tu Madaline daca zic "bine " ca poate zice lumea ca-s nebun
Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.
Din care joc, "alba-neagra"?in concursuri aceste mici trucuri sa nu le mai zic "furturi " fac parte din joc .
eu povestesc si poate ajut pe "incepatori" sa se fereasca ....
--------ionut72 scrie:Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.Din care joc, "alba-neagra"?in concursuri aceste mici trucuri sa nu le mai zic "furturi " fac parte din joc .
P.S. Iulica, da-i inainte, ca zici bine!
Pai, daca "nu cred chiar tot", atunci nu cred nimic: ma sterg cu el la c.u.r.petre iulian scrie:--------ionut72 scrie:Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.Din care joc, "alba-neagra"?in concursuri aceste mici trucuri sa nu le mai zic "furturi " fac parte din joc .
P.S. Iulica, da-i inainte, ca zici bine!
nu crede chiar tot legat de regulament