doar pop-up /?

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Salutare Gabriel....

Daca vrei si rezultate intr-o partida de pescuit fa un efort si ia-ti si nada...doar cu o bila legata de carlig e cam greu sa prinzi peste..e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan...si daca totusi prinzi e clar k e bulan sau pe acel loc sa percuit recent cu boiles....

Despre pescuitul doar cu pop-up pe un loc fara mal si vegetatie cu cu un hooklink de 20 cm.nu pot sa-ti spun prea multe (nu am pescuit asa pt k nu am incredere in asa o montura)dar de daca vei incerca un hooklink de 5-7 cm. vei avea surpriza unor trasaturi spectaculoase......rare dar spectaculoase dat fiind faptul k socul intepaturii e mult mai violent cu un hooklink mai scurt.
In schimb pe un loc cu mal cu o montura pe care ai prezentat-o tu (daca vrei sa te si complici putin) poti incera ajustari ale lungimii hooklincului pana cand,cu plumbul infundat in mal acul va ramane la suprafata acestiua
...o asa montura va prinde sigur peste dar doar pe un pat de nada sau cel putin langa o punga solubila cu pelete si doua trei bile pe un fir solubil(dintre bilele alea 3 poti taia una pe jumatate)
Decat sa incerci diverse monturi mai bine incearca diverse nade si incearca sa intelegi k o partida buna inseamna o partida in care ceea ce ti-ai propus sa faci a dat rezultate....
Pentru mine cel putin nu conteaza ca cel din stanga sau dreapta mea prinde mai mult peste atata timp cat eu testez o montura,o nada sau un loc...In momentul in care ceea ce testez da rezultate bune,pentru mine este o mare satisfactie....

Salut
Campion National 2011

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”