"Fasole"

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

@legio,
asta cu fasolea e chiar adevarata...cu conditia s-o amesteci cu un ciolan bine afumat :lol: daca nu, e buna si-o conserva de Scandia(atentie, nu Mandy, ca are proteina mai putina :lol: ), pe malul baltii...
@andrei,
vezi ca nu stii ? Alea erau maple-peas :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Scuze pt off topic, dar roata s-a inventat de mult...

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Andrei

Sa m-anunti cand trece Val pela magazin, sa-mi povesteasca si mie care-i mersul cu Vernesc... ca n-o stiu decat pe aia cu "botul lui Gorgan" :lol:

@Panait Cezar

de vanzare am vazut ei eu pe situri, ca altfel nu intrebam,,, da mai mult nu stiu nimic despre ea. asa si untura de peste e beton pt organism da e gretzoasa de te saturi de ea 3 generatii inainte, treaba e cum pune asta botu pe ea, sau daca e chiar atat de importanta incat ar trebui sa nu lipseasca din spod mix. Treaba e ca e ieftina, e la indemana , si lanoi e pe alese! daca face si servici cum trebuie dece n-am integra-o si pe ea in ecuatie?

@Cezar B
Da oare daca o fi dela CC CAtch n-o fi mai bine echilibrata proteic? :roll:
Legio - Patria Nostra !

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@legio,

Nu te baga cu asta cu CC Catch, aia a fost o aluzie fina a lui Andrei care n-are legatura cu subiectul asta si care n-ar mai trebui rastalmacita . A fost buna atunci si gata. Intimplator, baietii aia de la CC Moore chiar sunt niste producatori de lucruri de calitate.

Revenind la subiect, asculta sfatul unuia mai batrin.. :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

val pangica a castigat la fasole locul 2 pe sector la open tancabesti 2006!
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@andrei

esti dezinformat complet - nada minune a fost un amestec de garbanzos de luna 3 ( incoltit ) cu seminte de Hulled Millet , plus ovaz , arpacas , fasole Mr. Bean si seminte de cinepa indiana ( astea pentru mine ! ) .
Ca nada am folosit siraguri de maple peas plus pastile de Nutramino congelat ( trase pe firul de par ) .

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Cezar
Stiu... Adrian a ajuns la concluzia ca faina de peste dela CC Moore e una de calitate , si avand in vedere ca are cateva zeci de saci de bile facute si testate inplus fata de mine, nu pot decat sa-l cred pe cuvant. Deocamdata chestia asta nu reprezinta un subiect foarte interesant pt mine... am alte prioritati. Da ce s-a intamplat pe un alt forum pescaresc m-a revoltat putin si inca nu mi-a trecut shucareala... Desi e normal in conditiile de azi sa se ajunga la unele tensiuni intre oarece "tabere" mie unuia mi se pare putin nefericit modul in care se pun problemele pe masa discutiei . Asta-i vaita! N-o s-o schimb eu acum...

@ Andrei
Daca n-ar fi avut corturi separate , cu siguranta Val ar fi ramas in timpul concursului fara partener... s-ar fi asficsiat cred...
:lol:

Acuma serios vorbind, daca tot ai rulat miliarde de boiliesuri si ai reusit sa omori oarece scule performante, pescuindu-le pana au capatat joc in angrenaje ( :twisted: ) lumineaz-ma si pe mine referitor la rezultatele tale inregistrate in partidele in care ai folosit asa ceva. SI sa nu-mi spui ca n-ai incercat ,macar din curiozitate, ca nu te cred!
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”