@ Cezar
Stiu... Adrian a ajuns la concluzia ca faina de peste dela CC Moore e una de calitate , si avand in vedere ca are cateva zeci de saci de bile facute si testate inplus fata de mine, nu pot decat sa-l cred pe cuvant. Deocamdata chestia asta nu reprezinta un subiect foarte interesant pt mine... am alte prioritati. Da ce s-a intamplat pe un alt forum pescaresc m-a revoltat putin si inca nu mi-a trecut shucareala... Desi e normal in conditiile de azi sa se ajunga la unele tensiuni intre oarece "tabere" mie unuia mi se pare putin nefericit modul in care se pun problemele pe masa discutiei . Asta-i vaita! N-o s-o schimb eu acum...
@ Andrei
Daca n-ar fi avut corturi separate , cu siguranta Val ar fi ramas in timpul concursului fara partener... s-ar fi asficsiat cred...
Acuma serios vorbind, daca tot ai rulat miliarde de boiliesuri si ai reusit sa omori oarece scule performante, pescuindu-le pana au capatat joc in angrenaje (

) lumineaz-ma si pe mine referitor la rezultatele tale inregistrate in partidele in care ai folosit asa ceva. SI sa nu-mi spui ca n-ai incercat ,macar din curiozitate, ca nu te cred!