Help Wanted

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

LukaBorza
Puncte: 0

Mesaj de LukaBorza »

Deoarece este primul sezon de pescuit prin asemenea mijloace si consider ca nu sunt inca pregatit sa fac inca boilies-uri in casa. Vreau pentru inceput sa dobandesc experienta si abia apoi sa trec pe bolies-uri home made.

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

Si deoarece pestele din aceasta balta nu a fost hranit cu boilies, nu vreau sa il obisnuiesc direct cu boilies-uri home made.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect, un raspuns calculat si bine gandit ! :wink:
OK, atunci iata ce cred eu: in primul rand dimensiunea sa nu depaseasca 18 mm. Ideal ar fi sa dai cu bile de 16 mm.Eu cele mai bune rezultate le-am avut cu squid & octopus SBS. Intr-adevar si Monster Pursuit de la Nash sunt bune, de multe ori prind peste.Sau noile boilesuri Red Hering de la Solar....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

luka

Mesaj de luka »

In general boiliesurile Redy Made au fost concepute pt partide scurte de maxim 48h deoarece nu au o baza nutritiva extraordinara dar au in schimb atractant mult.Vladut are dreptate cand te-a sfatuit sa dai cu bile solubile(faci comanda si ti l;e fac ei),balta nu a fost pescuita la bile iar tie iti revine misiunea de ai invata sa manince la bile (binenteles ca vei da pe un pat de seminte)Dupa ce ai sa incepi sa prinzi vei putea sa folosesti si Redy Made-uri dar numai in partide de maxim 48h.Razvan Dobrescu :wink:
SI maine este o zi

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

Inteleg. Eu planuisem sa cumpar niste boilies-uri Marine Halibut si pellete de acelasi tip precum si niste boilies-uri Meaty Marine, deoarece recunosc ca am fost influentat de filmele Korda si tind sa cumpar produse folosite in filme.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

@lukaborza

Uita bilele Dynamite pentru inceput......Ce ai vazut tu in filmele de la Korda,nu se potriveste deloc cu balta ta....Vladutz ti-a facut niste recomandari si eu cred ca ar trebui sa-l asculti...

LukaBorza

Mesaj de LukaBorza »

Va asigur de faptul ca voi tine cont de toate parerile pescarilor ce au raspuns pe acest topic, pentru ca altfel nu v-as fi cerut parerea, si va asigur ca parerile voastre conteaza foarte mult.

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Pt. ca e o balta pe care nu s-au folosit boiliesuri si pt. ca vrei sa incerci cu redi madeuri eu zic sa folosesti moster pursuit de 16mm, cum spunea Vladut.
Dar pt. ca vrei sa faci un pescuit de cel putin 3 zile, cu o saptamina inainte pune-le la dipuit pt. a le imbunatati calitativ.
Dipul il faci din monster pursuit metod mix liquid booster de la Nash, nutramino de la Nutrabaits, betaina lichida de la SBS si dupa anotimp ulei sau alcool.
Zilnic mesteci continutul pentru a intra ingredientele in bile.
Ultima oară modificat Lun Feb 26, 2007 13:45 de către cornel rosioru, modificat 1 dată în total.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

parerea mea e ca solubilele sunt de aur pe o balta neinvatata . apoi s&o sbs si boilesuri de porumb. important e sa nu exagerezi cu marimea cum tia zis si Vlad.

edwyn

Mesaj de edwyn »

@lukaborza
Ai facut bine ca alegi produse de calitate de la firme recunoscute dar sa stii ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din Anglia :wink: vezi ce merge mai bine acolo si nu te lua dupa filme ca aici e alta mancare de boiliesuri
cu respect Petrescu Cristi Edwyn

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”