Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mergi pe alea dulci,puturoasele o sa te duca la divort.vasea scrie:Oare nu conteaza de loc aroma boabelor artificiale? Eu am simtit diferenta intre arome dulci si cele puturoase. Alte pareri?
Imi iau un bax:-)Decebalus scrie:Mergi pe alea dulci,puturoasele o sa te duca la divort.vasea scrie:Oare nu conteaza de loc aroma boabelor artificiale? Eu am simtit diferenta intre arome dulci si cele puturoase. Alte pareri?
Sa nu deschizi in nici un caz acasa un Monster Crab
-----------carbocalm scrie:Dupa 3 sezoane de folosit porumb artificial , am ajuns la concluzia ca succesul acestei momeli se bazeaza in primul rand pe curiozitatea crapului, indiferent de dip.
Voi ati sesizat diferente majore la numarul de prezentari in functie de dip-ul folosit?
Intreb asta deoarece am citit ca un pescar de competitie le foloseste exact cum le scoate din plic.
In orice material, plastic, chiar si sticla, se impregneaza intr-o anumita masura o aroma, un miros, asa ca, din moment ce si intr-un borcan de sticla persista diverse mirosuri, asta se poate vedea si in domeniul culinar, cu atat mai mult aromele pentru pescuit pot sa se impregneze in aproape orice material, pentru o perioada mai lunga, sau mai scurta, insa suficient pentru o partida de pescuit! Se poate verifica si cu un borcan de sticla, cum se mentine mirosul dupa cateva secunde de contact, fata de cateva zile, saptamani sau luni!osc1or scrie:am vazut la pescarii de competitie in penarele de monturi, monturile facute directu cu babele de porumb instalate
20-30 monturi gata facute, fara dip fara nimic..
nu cred ca un plastic se aromatizeaza mai bine daca il tii 1 an in dip au daca doar il bagi 2secunde inainte de a il arunca in apa