magnum scrie:Enterprise!!!
Subscriu!
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
In majoritatea cazurilor porumbul flotant este este un element folosit atunci cand pescuiesti cu momitoare utilizandu-se forface scurte 5-10 cm. Utilizarea boabelor flotante este preferata din cel putin doua motive: primul fiind acela ca rezista mai mult in carlig (mai ales in contextul in care pescuiesti intr-o balta in care se gasesc si raci) si nici nu cade in urma recuperarii monturii sau a unui dril, iar al doilea consta in faptul ca usureaza montura datorita flotabilitatii. In cazul fericit in care pestele va veni sa se hraneasca cu nada pusa pe momitor va absorbi si carligul. Ca idee consider ca pestele va fi atras, cu preponderenta, mai mult de calitatea nadei dacat de aroma momelii.osc1or scrie:am vazut la pescarii de competitie in penarele de monturi, monturile facute directu cu babele de porumb instalate
20-30 monturi gata facute, fara dip fara nimic..
nu cred ca un plastic se aromatizeaza mai bine daca il tii 1 an in dip au daca doar il bagi 2secunde inainte de a il arunca in apa
osc1or scrie:am vazut la pescarii de competitie in penarele de monturi, monturile facute directu cu babele de porumb instalate
20-30 monturi gata facute, fara dip fara nimic..
nu cred ca un plastic se aromatizeaza mai bine daca il tii 1 an in dip au daca doar il bagi 2secunde inainte de a il arunca in apa
...jdmishere scrie:... pestele va fi atras, cu preponderenta, mai mult de calitatea nadei dacat de aroma momelii.
Foarte corect spuscornelserbu scrie:plasticele de la esp sunt la fel de bune ca cele de la enterprise...
conteaza mult mai putin aroma pe langa modul corect si atragator de prezentare a monturii, iar cel mai mult conteaza nada