porumb uscat vs porumb fiert si aromat

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici, ce monturi folosim?

Moderatori: odoctee, Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia

bobo
Mesaje: 75
Membru din: Mie Feb 27, 2008 15:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mesaj de bobo » Joi Mar 06, 2008 15:06

bobo scrie:
Vladut Mateianu scrie:Poti sa le pui si pe ambele si nu se mai supara nimeni ! :D Chiar este indicat ! :wink:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Viadut ne poti spune totusi care aroma si ce atractant ar merge mai bine primavara
:shock: ce parere ai se pot amesteca mai multe arome ar fi vre un dezavantaj????????

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18607
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Mesaj de Vladut Mateianu » Joi Mar 06, 2008 19:39

squid & octopus !!!!! SBS sau Solar ! Iar ca atract, foloseste-l pe cel de la SBS sau pe cel de la Senzor care se va lansa in curand ! :wink: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

motorzbh
Mesaje: 44
Membru din: Mar Apr 03, 2007 19:48
Puncte: 0
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Mesaj de motorzbh » Joi Apr 24, 2008 13:44

eu folosesc porumbul preparat in combinatzie cu nada de statzionar care contzine diverse chestii. mai pun shi robin red, palinca , nishte arome etc. lucru care ma preocupa este cu fermentarea porumbului. am observat in mai multe situatzii , cand am fost nevoit sa aman partida de pescuit ca tragea de rupea la porumbul fermentat. problema e ca nu shtiu cand sa-l prepar ca atunci cand ma duc pe balta sa fie optim.
cam cat poate sa tzina porumbul dupa ce l-ai fiert shi indulcit?

Avatar utilizator
mihi78
Mesaje: 212
Membru din: Vin Noi 20, 2009 15:48
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re:

Mesaj de mihi78 » Joi Oct 28, 2010 21:03

Jack the Ripper scrie:... sau in loc de seminte de anason mergi la un magazin naturist si cu 8 lei cumperi un flacon de ulei esential de anason ce miroase de te trasneste !

de la plafar, de exemplu

M&D
Mesaje: 109
Membru din: Lun Iun 28, 2010 17:27
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: porumb uscat vs porumb fiert si aromat

Mesaj de M&D » Mie Noi 03, 2010 21:36

@intrebarea mea ar fi:pe timpul acesta se poate nadii cu porumb tinut in tuica si care ar fi cantitatea pentru o partida de 36h?va multumesc .

Avatar utilizator
RazvanG
Pescar de competitie
Mesaje: 2307
Membru din: Lun Mai 04, 2009 0:22
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Re:

Mesaj de RazvanG » Mie Noi 03, 2010 23:37

mihi78 scrie:
Jack the Ripper scrie:... sau in loc de seminte de anason mergi la un magazin naturist si cu 8 lei cumperi un flacon de ulei esential de anason ce miroase de te trasneste !

de la plafar, de exemplu

Cred ca in 2 ani de la postare o fi gasit saracu un plafar :lol: :lol: :lol:
Nu m-am putut abtine si imi cer scuze daca am fost obraznic :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Avatar utilizator
Stef 12
Mesaje: 353
Membru din: Joi Noi 04, 2010 23:55
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: porumb uscat vs porumb fiert si aromat

Mesaj de Stef 12 » Joi Noi 25, 2010 23:45

Ca sa nu deschid alt topic, pun aici o intrebare tinand cont ca s-au postat retete pentru prepararea porumbului uscat.
Am auzit de la cineva ca o aromatizare a porumbului pt. carlig e eficienta si-n felul urmator: porumb din conserva cu bob mai mare, de exemplu bonduelle,ce se lasa sa se deshidrateze ~12 ore si caruia i se adauga aroma/csl/lapte de porumb etc. Astfel am inteles ca porumbul se "rehidrateaza" si absoarbe mai multa aroma decat daca am pune-o imediat dupa ce l-am scos din conserva.
Poate fi acest mod mai eficient din punct de vedere al abosbirii aromei? Pentru ca ma gandesc ca lichidul cu care-l vom "dipui" trebuie sa fie cat de cat mai diluat pentru a se putea "rehidrata" boabele...
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Avatar utilizator
freespirit
pescar de competitie
Mesaje: 1272
Membru din: Mie Feb 17, 2010 2:36
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: porumb uscat vs porumb fiert si aromat

Mesaj de freespirit » Dum Aug 02, 2015 23:16

Din acelasi motiv, in general...care este raportul(nu este specificat pe sticluta) de aroma pentru diluare spre a fi utilizata ca dip, pentru boabe sau boillies? Caz particular...aroma de Ripe Strawberry de la Performance Baits?
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Avatar utilizator
freespirit
pescar de competitie
Mesaje: 1272
Membru din: Mie Feb 17, 2010 2:36
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Re: porumb uscat vs porumb fiert si aromat

Mesaj de freespirit » Lun Aug 03, 2015 1:58

Si doua-trei sugestii de combinare, gen ulei esential de piper, squid&octopus...
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

WLC Carp Probaits
Scrie răspuns

Înapoi la “TEHNICI SI TACTICI DE PESCUIT LA CRAP”