Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Si cum atasezi leadcore-ul de mainline Val? Sunt curios ca ar fi mai multe optiuni.Val Pangica jr scrie:Uite cam asa arata montura mea preferata cu lead-core .
Schumi ai dreptate , si eu am fost atentionet sa folosesc un plumb mai plat si mai patratos pt. asemenea monturi , pt a ajuta mecanica autointeparii , foloseam plumbi asemanatori cu cei din poza lui Val , sau plumb Elevator !Schumi scrie:Arata bine dar am intalnit opinii conform carora este preferabila folosirea in locul unui plumb pierdut torpila un plumb cu forma mai rotunda,inteparea fiind mai rapida,in cazul plumbilor alungiti crapul avand nevoie de o distanta mai mare pentru a ajunge la punctul de greutate maxima si a se intepa.
Cezarica este un mare fan si un mare maestru al monturilor cu leadcoreCezar Bibu scrie:@ supercarpio,
Pentru a atasa leadcore-ul de linia principala poti folosi un nod Grinner sau Blood.Exclus agrafa cu virtej, s-a mai discutat pe tema asta de mai multe ori.
E corecta observatia ta pentru ultra-range casting, si eu as folosi tot montura safety clip, chiar daca ma cam p..s impotriva curentului..