Nu sunt in masura sa judec daca ai abordat bine "problema". Vreau doar sa subliniez un aspect de care ceilalti nu s-au legat : ai spus ca balta are o apa cristal, cu vegetatie depusa, si cu adancimi relativ mici. Din ce stiu eu si din ce am mai invatat de la altii care se ocupa cu cresterea crapior, baltile, iazurile, etc care tin crap (sau macar care au o populatie semnificativa ) sunt tulburi, sau ma rog, au un grad de turbiditate si asta datorita felului in care se hraneste crapul ( nu mai este nevoie sa exemplific...). Eu zic ca daca tot ai pierdut atata timp, cauta sa inspectezi mai bine zonele unde ar trebui sa stea in aceasta perioada (senal, praguri, zone cu stuf in apropiere de maluri) si daca apa este tot cristal, parerea mea este sa renunti. Cauta iarasi sa observi daca exista sarituri de crap.
Daca ai posibilitate sa observi balta de la inaltime, cand bate vantul destul de tare vei putea observa grade diferite de tulbiditate a apei, in functie de adancime, curenti preponderenti, praguri, senal, gropi. Fa o harta mentala, sau o schita sumara si incearca in acele zone.
Daca ai posibilitatea inspecteaza balta cu o barca. Daca este limpede peste tot si adancimea nu depaseste 2-3m, parerea mea sincera este sa nu mai pierzi timpul.
Nenea Vali, Portocala aia cu care ne-ai pus urechile pe bigudiuri e prea mult pt mine... unii ar zice ca n-am fata de asa ceva.
stai linistit, m-am consolat cu struguri in snowman cu porumb .toate astea distilate!