Randamentul tiger-nuts in apele din Romania

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mihai florescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de mihai florescu »

Parca am mai zis pe un forum ca acum 2 ani vicecampionii Romaniei au prins doar cu astfel de alune.Au avut bile de la Nash si Leon precum si porumb.A prins 2 crapi la porumb si unul la Bile Nash Scopex.Au momit cu pastura in care erau introduse seminte de cinepa,porumb,alune.Toate trasaturile au fost la alune flotante.(poate de aici si nr. mare de cteno).

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

La prepararea alunelor tigrate se mai folosesc si alte ingrediente in afara de indulcitori?

De ex. arome, atractanti... au efect?

Cum este recomandat sa fie pastrate la congelator? Separate de lichidul in care au stat?

Daniel Costache

Mesaj de Daniel Costache »

Numai in lichidul lor se pastreaza.
Fire intinse!

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@ Florin

:lol: :lol: :lol:
Nu ti-au placut alea facute de mine ? Cauti secretul magic ? Eu iti urez succes , dar vezi ca lumea varsa greu asa ceva ! :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Val, fratele meu! Cum sa ma indoiesc eu de tine? Tu esti deocamdata referinta, ale tale mi-au placut cum aratau, dar vreau sa ma documentez mai bine inaninte sa apelez la prieteni :D :D :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

:lol: :lol: :lol: :lol: Hai frate ca nu m-am atacat ! Poate treci pe la mine saptamina viitoare ca am aflat ca va fii concurenta acerba la Peris !
Apropo - intraba-l pe Albastroiu daca este voie sa faci schimbari in concurs ?! Detalii pe privat si roaga-te sa se incalzeasca apa ca altfel la ce ai cumparat ........ :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

No problem, am solutii de backup! :lol: :lol: :wink: :D

Te sun!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”