Randamentul tiger-nuts in apele din Romania

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Sharky
Puncte: 0

Randamentul tiger-nuts in apele din Romania

Mesaj de Sharky »

Sunt curios ce rezultate ati avut? Mie personal nu mi s-au parut chiar asa de prinzatoare :(
Dan Petre aka Sharky

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

aproape nule , 1 ciortan intr-un sezon
iulian

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

cum le ati pregatite? cum ati momit?cat? etc..ciao
RESPECT, Musaro Adriano

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Un subiect care merita dezvoltat un pic, chiar daca am vazut scris in ALP ca nadirea in exces cu tiger nut poate avea un impact neplacut asupra populatiei de crap.

Sincer, eu le-am pregatit dupa reteta stiuta, publicata pe forumul coleg, dar rezultatul nu a fost conform la ceea ce auzisem ca ar trebui sa fie. Pe cele bine facute le-am vazut la Val pe balta, ale mele parca erau pietricele pe langa alea...

Cat despre nadire, chiar nu stiu cum se procedeaza!

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

Eee,Adriano,adevar grait-ai!Cred totusi ca tigernuts sunt niste solutii care ar putea avea rezultate doar pe ape intens pescuite,ca o alternativa la boilies

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Eu am prins cu ele la Hobaia. Dar pestii nu erau de cantar.
Am tolba plina !

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Eu am vazut unele negre rau si cu un miros aiurea la Adriano ! Culmea este ca a prins binisor la ele , la o partida cu Dan Cotelici si cu mine pe Peris . Eu le am pregatite si tinute in punga vidata - dar nu arata ca alea ale lui Adriano sub nici o forma . Le prepar dupa reteta clasica si nu e nici o smecherie . Am prins 1 crap de vreo 4 kg la Hobaia la tiger - nuts - dar nu e concludent , pentru ca aveam si o pelleta Big Carp pe rig linga tiger . Interesanta nada si momeala !

PS - Gogule esti scump la vorba !

musaro adriano

Mesaj de musaro adriano »

Salut val, cele negre sunt "black panter tiger nut" intradevar de culoare negru, unica diferenta cu cele obisnuite este procente de zahar pe care le contine: mult mai mare de tiger nut obisnuite(si pretul care este un pic mai scump). Pregatire a fost facute exact cum scrie pe alp de tonley cu aroma de stramberry nutra (si ulei ess.. de sturoi in dip) . Daca te aduci a minte eu taiam colturi de momela respectiva ( o ferie dintro parte si o ferie in parte cealalta: trebuie sa arata cam patrat) o sa fie si acesta o chestie pentru a da mai multa viteaza la momeala aceasta?posibil, dar nu vreau sal zic cu siguranta pentru ca si eu nu am dat foarte mult cu tiger aceasta, dar numai in cateva occazie.Trasaturi oricum le am avute la cele de pe fund, la cele plutitoare niciun BIP (tot nu pot sa trag conclusi, este prea devreme, dar sublinees numai o esperienta personala) ciao.
RESPECT, Musaro Adriano

Nutza Pedros

Mesaj de Nutza Pedros »

N-am dat niciodata la tiger nuts...dar din cate am mai auzit pe la pescari si ceam citit si prin reviste nu prea sunt bune de nadit(maxim 1 kg)...cica dauneaza crapului(consumul excesiv de tiger nuts dauneaza grav sanatatii :D )
Sunt contagiat cu cel mai grav microb posibil...Pescuitu'

vio

Mesaj de vio »

Daca permiteti :

Pentru nadit am avut ceva rezultate in 2004 (Peris) da combinate cu canepa , seminte de pasarele , pelete si porumb de flricele .
Din cate stiu io : oparite , se adauga putin indulcitor si dupa 24 ore se fierb 10-15 min ca sa se inmoaie mai bine ...
Ca independente nu am folosit .
Viorel Rizea
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”