Rolul partenerului intr-o echipa

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Rolul partenerului intr-o echipa

Mesaj de Vladut Mateianu »

Deoarece avem un forum accesat de numerosi pescari de competitie, am deschis acest subiect care mie mi se pare foarte interesant. Care este rolul partenerului ? Ce calitati trebuie sa indeplineasca si mai ales, cum vedeti munca in echipa intr-un concurs de 100 de ore ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Matei
pescar de competitie

Re: Rolul partenerului intr-o echipa

Mesaj de Cristi Matei »

dupa parerea mea partenerii trebuie sa se completeze unul pe celalalt, sa fie de acord cu strategia propusa pentru concurs, cu nada propusa, sa imparta sarcinile in mod egal si sa isi accepte greselile care inevitabil apar pe parcursul desfasurari competitiei.

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

crispauly scrie:dupa parerea mea partenerii trebuie sa se completeze unul pe celalalt, sa fie de acord cu strategia propusa pentru concurs, cu nada propusa, sa imparta sarcinile in mod egal si sa isi accepte greselile care inevitabil apar pe parcursul desfasurari competitiei.

sustin :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul ! :D Cum vedeti astfel de echipe ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

la 100 de ore de concurs, dupa parerea mea, se depune un efort considerabil indiferent de cantitatea de peste pusa pe saltea. efortul trebuie dozat astfel incat tot timpul unul din parteneri sa observe apa, activitatea din zona de pescuit. unul dintre parteneri trebuie sa asigure asa zisa continuitate pe durata concursului. mancarea nu trebuie neglijata, trebuie multa apa mai ales pe timp de vara.
pe timpul concursurilor de rezistenta (100 ore) intervine oboseala si intervin foarte multe greseli. cel putin noaptea sau in perioadele cu activitate scazuta unul din parteneri trebuie obligatoriu sa se odihneasca. in rest... socializare, incredere in locul tras la sorti, incredere in nada si in strategia aleasa impreuna.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul ! :D Cum vedeti astfel de echipe ?

Dorim exemple nu vorbe.....ai uitat sau ai scos din ecuatie porcii ?:lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

Vladut Mateianu scrie:Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul ! :D Cum vedeti astfel de echipe ?
nu sunt tocmai pe placul meu. am vazut astfel de echipe pe la diverse concursuri pe unde am participat ca arbitru sau ca si concurent. la inceput de pescuit la crap recunosc, au fost momente cand ma ocupam mai mult de nadit si de minciog dar apoi am invatat si am capatat drepturi depline.
sunt personaje care vin si pe balti cu "invatacei", li se plateste taxa si li se pune masa, spritzul si dau cateva lectii pretioase, dar sincer asta nu este echipa asta e individual cu runner sau paharnic.

Stoica dragos

Mesaj de Stoica dragos »

normal sa apara si echipe din asyea... nu toti au un serviciu asa bine platit sa participe la concursuri cu taxa cel putin 2000 lei ... sunt multi pescari buni care nu au posibilitate sa participe alaturi de cei care sint mai mereu prezenti la marile concursuri !!! nu toti au posibilitatea si poate nici timpul sa participe la aceste concursuri care au devenit chiar exclusiviste cu aceste taxe ... vedeti concursurile mici locurile pline mereu si nu o sa gasiti mereu aceeasi oameni .. in pescuitul de azi e ca in viata de zi cu zi in romania ... invidie si rautate cat cuprinde ...sa nu mai vb de "autoridicarea" la rang de mare pescar a unora care nu au treaba cu sportul asta dar au o gramada de bani si scule de scule si timp sa se duca pe la toate concursurile astea mari !!!
Dragos Stoica
Presedinte - CS CARP LEGION CLUB ....

Rujjuman

Mesaj de Rujjuman »

Nu sunt durabile...din punctul meu de vedere!!!Sunt doar echipe de moment, iar din astea sunt o gramada...rezultate???nu stiu daca sunt..

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

trebuie sa recunosc si faptul ca as fi muncit 3 zile intruna dar sa inteleg ce mosmoande face Maty, ca facuse malul beton de cat se invartea si arunca din 5 in 5 minute. asa da, ar merge niste conditii impuse la un concurs cu taxa modica, adica eu sa platesc si omu sa ma invete cate ceva secrete...dar nu sa lafaie in beri si gratare ci sa prinda ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”