Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
crispauly scrie:dupa parerea mea partenerii trebuie sa se completeze unul pe celalalt, sa fie de acord cu strategia propusa pentru concurs, cu nada propusa, sa imparta sarcinile in mod egal si sa isi accepte greselile care inevitabil apar pe parcursul desfasurari competitiei.
Vladut Mateianu scrie:Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul !Cum vedeti astfel de echipe ?
nu sunt tocmai pe placul meu. am vazut astfel de echipe pe la diverse concursuri pe unde am participat ca arbitru sau ca si concurent. la inceput de pescuit la crap recunosc, au fost momente cand ma ocupam mai mult de nadit si de minciog dar apoi am invatat si am capatat drepturi depline.Vladut Mateianu scrie:Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul !Cum vedeti astfel de echipe ?
Vladut Mateianu scrie:Corect Cristi. Din pacate insa in ultima vreme au aparut echipe in care unul este platitor(sponsor) iar celalat este pescar. Sponsorul doarme noaptea, iar ziua trage de crapi, beri si gratare..... apoi la sfarsit se lauda cu rezultatul !Cum vedeti astfel de echipe ?