Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Fals, daca ar fi adevarat ar trebui sa ai in ciorba numai soda caustica si acid clorhidric si tot nu ar reiesi atomul ala de oxigen in plus....valiauto68 scrie: e bine sa pui in nada sare,pentru ca aceasta oxigeneaza apa.
Vorba pescarului "azi nu mananca, bea apa"ICSXX scrie:Tot ce se poate.
Cred ca i se face foarte sete dupa ce mananca sarat, bea foarte multa apa, si ramane lacul aproape secat. Apoi intri frumos si il iei direct in minciog.
Sunt curios...aveti studi superioare in biochimie sau va bazati pe cercetari stiintifice propri cand afirmati diverse relatii despre metabolismul organismelor ?popescugeorge scrie:Eu folosesc mai degraba sare cand imi pregatesc porumbul sau canepa decat zahar. Sarea e naturala si regleaza multe in organismul pestilor, dar zaharul stim foarte bine ca e doar gustos, dar nu poate fi metabolizat. Oricum, cred ca unul dintre motivele pentru care boilesurile cu faina de peste sunt mai prinzatoare pe termen lung decat cele dulci este si cantitatea mare de sare pe care o contin fainurile de peste si aditivii de origine marina (belachan, creveti, extract de sepie etc)