sfat abordare balta salbatica cu balauri.

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

intrebarea a fost pusa din convingere, chiar am crezut ca sunt pescari mai priceputi ca mine care pot sa ma ajute.
se pare ca m-am inselat. vad ca pe aici domneste principiul din "teoria conspiratiei". exact ca in comunism.

@serbu cornel

apreciez ultima parte a raspunsului, poate ar fi fost mai indicat dacaar fi fost doar ea, fara supozitii si atucuri intre voi, cei implicati in "conducere" .

platourile le-am observat si le-am insemnat cu ajutorul unui paznic(de fapt a barci lui), care mi-a permis sa ne plimbam cu sonarul meu circa 1 ora si sa balizez de cateva ori.

intre timp am reusit sa prind 2 bucati pe 10 metri, cel mare fiind si noul meu record personal 17.3 kg !

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

cornel s. scrie:intrebarea a fost pusa din convingere, chiar am crezut ca sunt pescari mai priceputi ca mine care pot sa ma ajute.
se pare ca m-am inselat. vad ca pe aici domneste principiul din "teoria conspiratiei". exact ca in comunism.

@serbu cornel

apreciez ultima parte a raspunsului, poate ar fi fost mai indicat dacaar fi fost doar ea, fara supozitii si atucuri intre voi, cei implicati in "conducere" .

platourile le-am observat si le-am insemnat cu ajutorul unui paznic(de fapt a barci lui), care mi-a permis sa ne plimbam cu sonarul meu circa 1 ora si sa balizez de cateva ori.

intre timp am reusit sa prind 2 bucati pe 10 metri, cel mare fiind si noul meu record personal 17.3 kg !
esti foarte subtil...cat pe-aci sa nu ma prind :lol: :lol: :lol:

din pacate nu ai simtul umorului, iar de teoria conspiratiei vad ca tu suferi mai mult...sunt curios tare de tot ce sti despre comunism, caci referirile la el, le faci fara nicio noima.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cimpoieru razvan

Mesaj de cimpoieru razvan »

si iata cum alt topic interesant a juns albie de porci.
eram interesat si eu de solutii, pescuiesc pe un lac asemanator , cu adancimi de 10-13 metrii iar crapul este invatat sa coboare in gropi dupa hrana.

cornel s.

Mesaj de cornel s. »

imi pare rau si imi cer scuze daca considerati ca vina imi apartine, dar consider ca am fost provocat.
oricum, am aflat cate ceva din ce doream sa aflu.

victorash

Re: sfat abordare balta salbatica cu balauri.

Mesaj de victorash »

cornel s. scrie:Pescuiesc pe o balta superba, cu adancimi de peste 20 de metri si platori si copaci in ea. Balta are crap de peste 15 kg, dar si mult caras.

Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
eu nu am pescuit pe apa de 10 m ci de 5,5 cu buza de 0,5 m.. dar vreau sa-ti povestesc cat timp am asteptat dupa unul mare:...
acum trei ani am "descoperit" o balta care la prima vedere nu a impresionat...insa la primele driluri mi-am schimbat parerea :lol: ...am inceput sa dau cu porumb nestiind ce exista in balta si la ce pune botul..am avut vreo 3 partide la seminte.. dar de fiecare data am aruncat la finalul partidei si jumatate de kg sau 1 kg de bile pe loc. Dupa a patra partida au inceput sa intre pe bile si de atunci am lasat doar bile..bucati intre 6-7-8 kg..nimic mai mare...desi lacul fiind destul de vechi imi dadea sperante ca ceva mai mare este in zona...de aceea am insistat ... am insistat 2 luni de zile cu partide scurte de 24-48 h la 2,3 zile diferenta..deci in total cred ca am avut cel putin 15 partide pana a intrat primul mai impanat..11kg...am inceput sa dau numai noaptea..deci partide de 12 ore...si la urmatoarea partida a mai intrat unul de 14.. la 1 saptamana dupa a intrat si de 17,2 iar dupa 1 luna( spre toamna) a intrat bossul de 20 ( prins de data asta de partenerul meu de echipa) :wink: ...toti au intrat pe o suprafata de maxim 20 mp, la home made s&o+ aroma de carnati veritabili :D ... asadar insistentele au dat roade..eliberarea si pozele de asemenea.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Poate bagi si niste pozele Victore, daca tot ne-ai facut curiosi..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

victorash

Mesaj de victorash »

ImagineImagine

ImagineImagine
Ultima oară modificat Mar Noi 18, 2008 6:48 de către victorash, modificat 1 dată în total.

victorash

Mesaj de victorash »

cam astea ar fi..din pacate nu am poze aici la birou cu obisnuitii locului...5-6-7..sa vedeti ce frumuseti...da pun mai tarziu..

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Nu-mi vine sa cred, ca pe o balta asa mica, aparent fara structuri......exista si asa ceva.

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Hypo scrie:Nu-mi vine sa cred, ca pe o balta asa mica, aparent fara structuri......exista si asa ceva.
Mie nu-mi vine sa cred ca o balta asa mica a scapat ne-braconata....dar uite ca mai exista si minuni... :wink:
Poate e mai bine sa nu dati public numele baltii..

Felicitari Victor,precum si partenerului tau..!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”