Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
esti foarte subtil...cat pe-aci sa nu ma prindcornel s. scrie:intrebarea a fost pusa din convingere, chiar am crezut ca sunt pescari mai priceputi ca mine care pot sa ma ajute.
se pare ca m-am inselat. vad ca pe aici domneste principiul din "teoria conspiratiei". exact ca in comunism.
@serbu cornel
apreciez ultima parte a raspunsului, poate ar fi fost mai indicat dacaar fi fost doar ea, fara supozitii si atucuri intre voi, cei implicati in "conducere" .
platourile le-am observat si le-am insemnat cu ajutorul unui paznic(de fapt a barci lui), care mi-a permis sa ne plimbam cu sonarul meu circa 1 ora si sa balizez de cateva ori.
intre timp am reusit sa prind 2 bucati pe 10 metri, cel mare fiind si noul meu record personal 17.3 kg !
eu nu am pescuit pe apa de 10 m ci de 5,5 cu buza de 0,5 m.. dar vreau sa-ti povestesc cat timp am asteptat dupa unul mare:...cornel s. scrie:Pescuiesc pe o balta superba, cu adancimi de peste 20 de metri si platori si copaci in ea. Balta are crap de peste 15 kg, dar si mult caras.
Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
Mie nu-mi vine sa cred ca o balta asa mica a scapat ne-braconata....dar uite ca mai exista si minuni...Hypo scrie:Nu-mi vine sa cred, ca pe o balta asa mica, aparent fara structuri......exista si asa ceva.