strategii pe ape reci

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

legio1083
Puncte: 0

Mesaj de legio1083 »

Salut!
Uite cum as face eu cu apele astea reci.

Nada putina, cat sa nu zici ca n-ai dat , exact unde-i ragalia mai infioratoare, ori pe apa cea mai adanca posibil daca nu e malul cat casa ori pe apa cea mai mica posibil, eventual printre smocuri de papura/ stuf. C-em observat eu ca acum, pe apa rece se prinde mai bine crapul peste medie din balta respectiva. Trasaturile sunt enervant de putine, dar deobicei merita congelul. Ca au fost o gramada de partide in care n-am avut nici o trasatura e lafel de adevarat, insa atunci cred c-a fost problema de localizare. Ori pe o partida de la 6 dim pana la 6-7 seara cand vine nenea paznicu si-ti da viteza de pe balta, mare lucru nu poti spera daca n-ai belit bine ochii inainte de a infinge piketii. Eu chiar sunt fan solubil, intrucat mi se pare tare ideea ca un paketel mic de fast-food aterizeaza in fata usii crapului, care si asa e plictisit si infrigurat, insa care inca mai gaseste ceva papa gen scoi ci si viermi printre agataturi.De asta sta acolo, zic eu, si deasta trebuie putina nada, cumzicea si LV. "Tre sa-l faci curios, nu sa-l hranesti". Mi se pare perfect logic.

Nada... Parerea mea e ca ori incerci c-i mai folosit pe respectiva locatie ori pui cea mai trasnita momeala posibila. Jumatatile de masura nu prea isi au rostul acum. Porumb spart si eventual innecat in tot felul de distilate de vin, pruna, mere sau pasta de dinti, inbarligat cu alte seminte mici-mici-mici si multe-multe-multe, ori o bila cu pedigree de soi pe rig plus alte 3-4 in solubil alaturi.
Partea nasoala e ca ori o comiti beton ori o dai canal, la faza asta.

AU asa am facut, fac si o sa mai fac atunci cand reusesc sa c rapacesc pe canceru asta .

Voi ce mai ziceti?

Respect!
Legio - Patria Nostra !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”