TIGERNUTS

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TIGERNUTS

Mesaj de doru_croc »

Vladut Mateianu scrie:exista pe piata extract de tigernut si ulei de tigernut ! este cazul sa adaug ?
Eu am folosit cele gata preparate de la cc moore XXL tigers in talin. au mers foarte bine, dar intra rapid in fermentatie dupa ce desigilezi ambalajul.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

Sincer va spun ca anul trecut le-am folosit pe o balta care in 2 zile nu mi-a dat nici un peste la boiles si porumb iar in cea dea treia zii am hotarat sa incerc si la tiger nuts care sincer va spun ca mi se parea cam aiurea.Dupa 3 ore de la plasarea monturii am avut o trasatura care mi-a adus un crap de 7 kg,sincer va spun ca nu imi venea sa cred ca am stat 2 zile pe balta fara sa pun macar o aluna pe firul de par.Normal ca am trecut cu 3 bete pe alune si 1 a ramas pe porumb si trasaturile nu au incetat sa apara.Am reusit sa prind in total 5 pesti cel mai mare fiind de 12,5 kg.Sincer cred ca sunt unele momente intr-o partida de pescuit in care tiger nuts chiar fac diferenta si mai precizez ca le-am folosit impreuna cu o bucata dintr-un pop up de ananas(cel putin asa am fost eu inspirat in acel moment nu stiu daca pop up a facut sau nu diferenta ,dar daca asa a tras eu asa am continuat sa dau) :D
Le-am folosit pe cele de la Carp Expert gata preparate iar dupa ce am prins primul peste de fiecare data cand plantam adaugam cate un pumn de tiger nuts in nada pe langa pelete,bile sparte,porumb,canepa si niste grundbait.Mentionez ca am prins doar la tiger nuts in acea partida si nici acum nu imi explic de ce?Am mai pescuit si de alta data pe balta respectiva cu rezultate bune la boiles si porumb.Ce parere aveti si o explicatie ca eu inca nu am gasit una?

De unde gasesc Tiger Nuts nepreparate in starea lor naturala?
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

carpdiscount.ro
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carpdiscount.ro »

In 2 saptamani vom avea la Carpdiscount. Costa circa 15 lei/kg.
MAGAZIN DE NEINCREDERE.
Site-ul Crapmania.ro nu-l recomanda!

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vladut Mateianu scrie:Am inteles. In martie sunt sigur ca nu o sa am probleme..... La 10 kg preparate (si acoperite de apa in care au fiert, nu ?) cam cat SPD sa adaug ?
La 10 kg,am scos toata apa si am folosit trei borcane de SPD.Au ramas imbracate intr-o glazura de SPD,dar ele continua si asa sa-si formeze lichidul acela lipicios caracteristic.
Mad carp Team

IULIAN CARACUDA

Mesaj de IULIAN CARACUDA »

Ia uite aici Vladut:http://www.dynamitebaits.com/products/p ... tiger-nuts
Cred ca se potriveste pentru Ungaria,poate scapati de somnul pitic.

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

"First put into the water over 24 hours, then in that lead cook about 30 minutes, then cool down nut. Into cooked nuts you can add scents, aditive and colors, but I recommend that you do not do it because carp likes flavour such as natural taste."
...cam asa suna o reteta de preparare

sebas

Mesaj de sebas »

Pai va lasa, Vladut, sa bagati in apa atatea kile de tiger nuts?
Aici in Spania, tara tiger nuts, se foloseste doar ptr carlig si nadirea se face doar cu saculet de PVA si cu alte alea...
Tiger nuts este foarte atractiv, crocant dar are o problema...constipa crapii la greu...si nu mai mananca :D
Prepararea se face exact cum spune mai sus si nimic mai mult..
dumi_id scrie:"...cam asa suna o reteta de preparare
Dupa 4 zile poti sa si mananci din ele, sunt super... :lol:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

sebas scrie:Pai va lasa, Vladut, sa bagati in apa atatea kile de tiger nuts?
Aici in Spania, tara tiger nuts, se foloseste doar ptr carlig si nadirea se face doar cu saculet de PVA si cu alte alea...
Tiger nuts este foarte atractiv, crocant dar are o problema...constipa crapii la greu...si nu mai mananca :D
Prepararea se face exact cum spune mai sus si nimic mai mult..
dumi_id scrie:"...cam asa suna o reteta de preparare
Dupa 4 zile poti sa si mananci din ele, sunt super... :lol:
Faza cu constipatul,Sebas am fost pe un lac din Ungaria,unde nu ai sa le dai, cat pot ei sa manance si mai vor............ :D
Mad carp Team

sebas

Mesaj de sebas »

Nu stiu ce sa zic, probabil tine si de loc, ai dreptate si mai ales de cum sunt preparate
pe aici prin targ asa vorbeste lumea despre tiger nuts :wink:

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Vladut Mateianu scrie:Am inteles. In martie sunt sigur ca nu o sa am probleme..... La 10 kg preparate (si acoperite de apa in care au fiert, nu ?) cam cat SPD sa adaug ?

O problema ar fi ca nu selecteaza deloc pestele.Prinzi cam tot ce intra la carlig.Ma gandesc ca niste bile,facute artistic si pe care dracii aia mici de somni sa nu puna gura,ar fi mai nimerite.In Ungaria am pescuit in paralel,alune tigrate si bile.Am prins mai multi la alune,dar cei mai mari i-am prins la bile. :wink:
Mad carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”