Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
E simplu.Le tii trei zile la inmuiat in apa,apoi le fierbi cam doua ore,iar cand s-au racit bagi SPD peste ele si le lasi asa pina le folosesti.Am facut la fel inclusiv SPD ,nu e cazul sa pui arome,pentru ca nu cred ca le va creste atractivitatea.O sa-mi spui tu cand te intorci de la Haromfa,daca le-a placut reteta.Vladut Mateianu scrie:Astept retete de preparare ptr Tigernuts de la cei care au pescuit intens cu aceasta nada ! Poate si niste secrete, daca este cazul....
Le-am pregatit cu 4 zile inainte de plecare si au rezistat cam o saptamana ,dupa ce am ajuns.Fiind luna august,am ales varianta respectiva,in loc de cea postata de Daniel.Cand este cald,intra repede in fermentatie.Vladut Mateianu scrie:Multumesc baieti !![]()
Marius, pot sa le prepar de acasa ? Cat rezista preparate ?
dupa cum am spus,secretul sta ascuns in alune insasi,din punctul meu de vedere nu are rost adaugarea unor aditivi ca si aromele...da,le poti pastra linistit in frigider sau congelator.zfcristian scrie:Daca pregatim mai multe odata le putem tine mai mult timp , exact cum stau bilele in dip, trebuiesc tinute in frigider sau ceva de gen ?!
O aroma de S&O ar merge cu ele sau mai bine fara?