lansari cat mai lungi

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Adrian B
Puncte: 0

lansari cat mai lungi

Mesaj de Adrian B »

salutare
o mica introducere : pescuiesc de multa vreme cu lansete normale de 3 m cu care arunc 50-60 m.
de curand m-am hotarat sa fac un mic pas catre pescuitul profesional si mi-am cumparat un sert intuition de 3.90 si 3,5lbs si o mulineta balzer "the rock"..tambur la fel de mare ca la "helicon" crezand ca o sa ating distante record...atunci cand pestele mananca in larg..dar surpriza...nu cred ca reusesc sa arunc mai mult de 70 m cu un plumb de 100 g
Am vazut pe cineva care arunca 100 m lejer..nici macar nu se forta, oare calitatea blancului facea totul? fara ca el sa fie nevoit sa se forteze?
Intrebare: are cineva in dotare sert intuition? cat de mult a aruncat cu el?
e de "vina" lanseta sau mai imi trebuie mie mult antrenament?
multumesc

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

iti mai trebuie antrenament. parerea mea.
The One Team

CORNEL IACOB

Mesaj de CORNEL IACOB »

Pune pe tambur fir de maxim 0,30...
CORNEL ''ACQUA'' IACOB
SENZOR CARP TEAM
Asociatia Pescarilor de Crap din Romania

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Cred ca cea mai importanta chestie e tehnica, pe care o poti deprinde doar cu antrenament si cu ce vezi pe la cei consacrati...unul din ei ti-a si raspuns spunandu-ti ce fir sa pui pe mulineta.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt niste bete extraordinare, raport calitate -pret excelent !
Cu timpul si eu cred ca te vei invata cu ele ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Parerea mea este ca nu au betele nici o vina ci faptul ca te lasi influentat de afirmatiile multor "crapisti" care abereaza discutand de distante (150 - 180M) la care foarte greu pot ajunge aruncatori buni .
Crede-ma ca distanta de 100 m cu montura reprezinta un prag pe care multi pescari nu i-l ating asa ca nu-ti face probleme si continua sa exersezi pana i-ti formezi un stil si vei simti ceea ce trebuie sa faci cu lanseta care o ai
Multi cred ca este suficient sa-si procure lansete cu actiune cat mai mare si cat mai rigide pentru a atinge distante record TOTAL GRESIT
O lanseta trebuie sa fie unealta "motorizata" de corpul tau prin corelarea fortei , anvergura bratelor si inaltime.
Gandeste-te cum ar fi sa pui un motor de Tico pe un sasiu de Hummer sau invers (ia exemplul in forma metaforica )
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

ASA E!
(n.m.siseanu)
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

In primul rind trebuie sa te acomodezi cu lanseta.
Pe urma incearca sa faci miscarile corect.
Dupa aceea vei cistiga in distanta fara mare efort.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cristi Y scrie:Parerea mea este ca nu au betele nici o vina ci faptul ca te lasi influentat de afirmatiile multor "crapisti" care abereaza discutand de distante (150 - 180M) la care foarte greu pot ajunge aruncatori buni .
Crede-ma ca distanta de 100 m cu montura reprezinta un prag pe care multi pescari nu i-l ating asa ca nu-ti face probleme si continua sa exersezi pana i-ti formezi un stil si vei simti ceea ce trebuie sa faci cu lanseta care o ai
Multi cred ca este suficient sa-si procure lansete cu actiune cat mai mare si cat mai rigide pentru a atinge distante record TOTAL GRESIT
O lanseta trebuie sa fie unealta "motorizata" de corpul tau prin corelarea fortei , anvergura bratelor si inaltime.
Gandeste-te cum ar fi sa pui un motor de Tico pe un sasiu de Hummer sau invers (ia exemplul in forma metaforica )
Bravo Cristi - un comentariu bazat !

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

eu arunc 140 m cu balzer din genunchi....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”